Dodela diploma za General Management Program i Mokrogorski Executive MBA program

Dodela diploma za General Management Program i Mokrogorski Executive MBA programDodela diploma za General Management Program i Mokrogorski Executive MBA program

U ponedeljak, 04. decembra u svečanoj sali Vukove zadužbine organizovana je dodela diploma za dva najprestižnija programa koje organizuje Mokrogorska škola menadžmenta – General Management Program i Mokrogorski Executive MBA program.

Mokrogorski Executive MBA program (Master upravljanja poslovanjem) organizujemo u saradnji sa Fakultetom organizacionih nauka već šestu godinu zaredom. U ovoj godini smo imali 8 studenata koji su uspešno završili program, a oni su zaposleni u kompanijama: Železnice Srbije, Telekom Srbija, Akton Communications, Razvršje Co, Backup, Knjaz Miloš, Bambi i Lilly Drogerie. Program je dosada pohađalo preko 60 rukovodilaca.

General Management Program (Napredni program upravljanja poslovanjem) organizujemo od samog osnivanja škole. Sa upisom svake nove generacije broj studenata se povećava i dosada je preko 200 rukovodilaca iz zemlje i regiona pohađalo ovaj program. U ovoj godini smo na programu imali ljude iz kompanija: Telekom Srbija, Metalac, Lilly Drogerie, Represent Communications, Do-ing, Hemofarm, Generali, Victoria group, Taurus lube, Air Serbia, Keprom.

Nakon dodele diploma upriličen je koktel za naše diplomce. Želimo im puno uspeha kako na ličnom tako i na profesionalnom planu i verujemo da će znanja koja su stekli kroz naše programe uspešno primeniti u svojim kompanijama.

Više fotografija sa dodele diploma možete pogledati na LINKU.Komentariši