Dodela MBA stipendije

Dodela MBA stipendijeMŠM i Infostud grupa dodelili punu stipendiju za Mokrogorski Executive MBA – MEMBA u vrednosti od 6.000 evra

 

Danas je u prostorijama Mokrogorske škole menadžmenta potpisan Sporazum o dodeli pune stipendije za Mokrogorski Executive MBA – MEMBA program. Dobitnica stipendije koju zajednički dodeljuju Mokrogorska škola menadžmenta i Infostud grupa je gospođa Miljana Pulido Sandoval Pantović zaposlena u kompaniji Molson Coors (Apatinska pivara) kao Global Category Manager POCM/Marketing Services.

Miljana je stipendiju osvojila na otvorenom konkursu koji je trajao više od dva meseca. Nakon završetka konkursa, od pristiglih  prijava kandidata, koji su ispunjavli stroge formalne uslove konkursa, komisija u sastavu:

  • prof. dr Dejan PETROVIĆ, redovni profesor Fakulteta organizacionih nauka
  • Srđan JANIĆIJEVIĆ, direktor Mokrogorske škole menadžmenta
  • Petar STAKIĆ, šef korporativnih komunikacija Infostud grupe


je izabrala 5 kandidata sa kojima je obavljen detaljan intervju tokom koga su kandidati iskazali veliku zainteresovanost i motivaciju za pohađanje programa. Nakon intervjua, kao i svih prethodnih formalnih zahteva komisija je jednoglasno donela odluku da stipendista bude Miljana Pulido Sandoval Pantović.

Potpisivanju Sporazuma su prisustvovali Srđan Janićijević direktor MŠM i Petar Stakić šef korporativnih komunikacija Infostud grupe. Miljani želimo puno uspeha tokom Execitive MBA studija, a sve ostale kandidate za MEMBA program pozivamo da se što pre prijave jer se prijave i upis završavaju 15. oktobra 2017.


KLIKNITE ZA VIŠE INFORMACIJA I PRIJAVEKomentariši