Points of You

Business Partnership in South East Europe

Points of You kreativni alati za koučing i lični razvoj i Mokrogorska škola menadžmenta (MŠM) su nedavno potpisali ugovor o poslovnom partnerstvu.


Points of you


Points of You® i Mokrogorska škola menadžmenta (MŠM) su doneli odluku o približavanju metoda i alata organizacije Points of You® profesionalcima, korporativnim menadžerima, preduzetnicima, kao i lokalnim edukativnim institucijama. Points of You® već ima veliki proj poštovalaca širom sveta.


Gospodin Yaron Golan, suosnivač Points of You® organizacije je izjavio : „Veoma smo zadovoljni što imamo partnera kakav je MŠM u zemljama Jugoistočne Evrope. Naše kreativne radionice, sertifikovani treneri  i odlični alati će biti sistematično primenjivani u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Albaniji, Crnoj Gori, Makedoniji, Grčkoj i Bugarskoj. Ovo partnerstvo je deo globalne strategije koju implementiramo.“

Points of You® radionice i alati su veoma kreativni i direktno ciljaju naše regionalne kulture i interpersonalne potrebe. Odgovarajuće je za sve tipove organizacija ali takođe i za lokalne institucije edukativnog karaktera bez obzira na uzrast. Veoma smo optimistični povodom razvijanja i promocije  Points of You® alata u našem regionu i predstavljanja istih poslovnim organizacijama, institucijama, školama i porodicama“, izjavio je gospodin Srđan Janićijević, osnivač i direktor Mokrogorske škole menadžmenta.


Points of You® organizacija je razvila kreativne alate za koučing i razvoj. Osnovana je 2006. godine. Dostupna je u 147 zemalja širom sveta sa preko milion korisnika i 150 sertifikovanih trenera. Mokrogorska škola menadžmenta je  vodeća institucija za profesionalni razvoj menadžera locirana u srcu jugoistočne Evrope. Lider je u izvođenju novih nastavnih metoda sa približno 10.000 polaznika koji su pohađali programe.


PREUZMITE BROŠURU NA ENGLESKOM JEZIKU OVDE


Za više informacija o konceptu, radionicama i edukacijama  kontaktirajte Bojana Balaža rukovodioca marketinga MŠM:

bojan.balaz@msm.edu.rs i 065 30  35 095