Kampus Mokra Gora se nalazi u jednom od najlepših krajeva Srbije. Prirodno okruženje Mokre Gore nudi studentima škole najbolje uslove za intelektualni i profesionalni rad, svrsishodno izmeštanje iz korporativnog okruženja, a istovremeno i prvoklasni odmor, uživanje i motivaciju.

Od proleća 2016. godine zahvaljujući pomoći osnivača i predavača, a naročito kompanije Telekom Srbija, Mokrogorska škola menadžmenta je krenula sa radom u novoizgrađenom kampusu u etno naselju Mećavnik na Mokroj Gori. Izgrađen u tradicionalnom stilu, od drveta sa lokaliteta Mokre Gore i Tare, u potpunosti je opremljen sa svim potrebnim funkcionalnostima za uspešan boravak i izvođenje nastave.

Amfiteatar Mihajlo Pupin – Telekom Srbija, se nalazi u prizemlju kampusa i može da primi 30 polaznika, iz amfiteatra se pruža zadivljujući pogled na okolna brda i livade. Na raspolaganju predavačima i polaznicima se nalazi sva neophodna audio-video oprema kao i WI-FI konekcija. Na spratu se nalazi prostrana učionica Zmajevo gnezdo, koja je namenjena za radionice, ,,brainstorming” sesije i druge kreativne i dinamične oblike rada sa polaznicima škole.

Takođe polaznicima je dostupna biblioteka sa preko 500 knjiga i časopisa, vrhunskih autora i autoriteta iz oblasti menadžmenta, marketinga, prodaje, finansija, ljudskih odnosa i preduzetništva.

Pored navedenih edukativnih sadržaja, Kampus Mokra Gora poseduje kancelariju, čajnu kuhinju i terasu za zaposlene i polaznike.