OMP i GMP sertifikovani programi upravljanja poslovanjemSertifikovani menadžment programi

Mokrogorske škole menadžmenta

Mokrogorska škola menadžmenta s ponosom ističe da su dva vodeća menadžment programa u Srbiji: Osnovni menadžment program – Obuka za upravljanje poslovanjem osnovni nivo i General Management Program – Obuka za upravljanje poslovanjem napredni nivo sertifikovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

MŠM je prepoznata kao Javno priznati organizator aktivnosti obrazovanja odraslih (JPOA), što znači da u potpunosti ispunjva uslove propisane Pravilnikom o bližim uslovima u pogledu programa, kadra, prostora, opreme i nastavnih sredstava za sticanje statusa javno priznatog organizatora aktivnosti obrazovanja odraslih.

Ovaj status je rezultat višegodišnjeg rada na unapređenju kvaliteta programa i povećanju kapaciteta za rad sa najperspektivnijim domaćim i regionalnim menadžerima a sve u cilju ispunjenja svrhe MŠM, uspostave društva blagostanja.

Zahvaljujemo svim redovnim i gostujućim predavačima MŠM čiji kvalitet rada i kreiranih programa je u mnogome doprineo ovom značajnom uspehu Mokrogorske škole menadžmenta.


 

Obuke za upravljanje poslovanjem – osnovni program


Obuke za upravljanje poslovanjem – napredni program


 Komentariši