Emocionalna inteligencijaEmocionalna inteligencija 21. - 22. septembar 2017.

POČETAK:
09/21/2017
TRAJANJE:
2 dana
CENA:
40.000 RSD + PDV


PREDAVAČI:

Tamara Tomović
Tamara Tomović
Prof. savetnik, Mind protect

Adresa

Kralja Milana 2 Beograd   Vidi mapu

Kategorije

Otvoreni programi

O Programu

Emocionalna inteligencija (EI) je skup veština koje se mogu razvijati i doprineti većem uspehu pojedinaca i celokupne organizacije. Organizacije koje imaju zaposlenike sa višim koeficijentom emocionalne inteligencije ostvaruju veći profit i imaju zadovoljnije zaposlenike koji su fokusirani na ostvarenje cilja.
Bićete u prilici da uradite on-line test emocionalne inteligencije sa propratnim pojašnjenjima i analizama predavača i naučićete nesto više o ovom vrlo korisnom alatu u obavljanju vašeg posla.Naknadno se zakazuju individualne i Skype sesije gde se analizira individualni profil u koji je učesnik već imao uvid i zajednički pravi individualni plan razvoja veština emocionalne inteligencije. Program obuhvata merenje EI, pojašnjenje različih oblasti i veština emocionalne inteligencije i vežbanje tehnika kroz prakični rad i domaće zadatke koji pomažu učesnicima da podrže svoje prednosti i razvijaju veštine koje im omogućavaju da njihov profil EI bude balansiraniji, a oni uspešniji i zadovoljniji u poslovnoj sredini.


Emocionalna inteligencija


Polaznici programa

Program je namenjem svim nivoima upravljanja i prilagođava se različitim razvojnim stadijumima u karijeri učesnika. Kod početnika program je više usmeren na individualni razvoj pojedinaca i na njihovo adekvatno usmeravanje u pravcu koji je adekvatan i za njih i za organizaciju. Na srednjem nivou upravljanja program je više usmeren na rukovođenje drugima i usvajanje važnih veština emocionalne inteligencije za bolju fokusiranost, fleksibilnost i donošenje odluka. Na višem nivou upravljanja program je fokusiran na motivaciju, prevazilaženje stresa, građenje šire slike i uspešniji pristup vođenju drugih.


Teme

  • Značaj emocionalne inteligencije
  • Bolje razumevanje sebe u poslovnom okruženju
  • Odnosi sa drugima i prilagodljivost
  • Prevazilaženje stresa i kontrola impulsa
  • Analiza individualnog profila i plan razvoja EI

Emocionalna inteligencija Mokrogorske škole menadžmenta je vodeći program te vrste u regionu. Mokrogorska škola menadžmenta je 2015. godine bila domaćin najvećem svetskom autoritetu iz oblasti emocionalne inteligencije dr Danielu Golemanu.

Program počinje 21.09.2017 i traje do 22.09.2017. 


Zatražite dodatne informacije o programu  

 

Cena programa*: 40.000,00 RSD + PDV * U cenu programa uključeno je osveženje i lagan ručak. ** Korporativni partneri, akademska zajednica, samofinansirajući studenti i nezaposleni imaju posebne uslove.

Prijavite se za program


Komentariši

English