Finansijski menadžment - Mokrogorska škola menadžmenta

Finansijski menadžmentFinansijski menadžment, 10-14. jun 2019.

POČETAK:
06/10/2019
TRAJANJE:
4 dana
CENA:
80.000 RSD + PDV


PREDAVAČI:

Predrag Kudra
Predrag Kudra
Djoka Janjušević
Đoka Janjušević

Adresa

Naselje Mećavnik, Mokra Gora   Vidi mapu

O programu Finansijski menadžment

Program Finansijski menadžment je jedan od modula programa Upravljanje poslovanjem – profesionalni nivo (po međunarodnoj klasifikaciji Professional Master of Business Administration). Ukoliko se odlučite za pohađanje dodatnih modula možete steći i ovu diplomu. Pohađanje programa je opciono.

Upravljanje poslovanjem – profesionalni nivo informacije   

Finansijski menadžment za cilj ima da menadžerima sektora finansija i administracije osveži i ažurira postojeća znanja i saznanja o ulozi ovog procesa u poslovnoj organizaciji. Kroz interaktivan rad i konstruktivne povratne informacije predavača, kao i konkretne poslovne situacije i studije slučaja, svaki učesnik biće u prilici da kreira svoj akcioni razvojni plan za naredni period u oblasti finansija i svog ličnog razvoja.


finansijki menadžment


Polaznici

Modul je namenjen menadžerima koji žele da saznaju više na temu integracije poslovnih aktivnosti u organizaciji i uloge finansijskog menadžmenta u toj aktivnosti. Menadžerima finansija, kontrolinga, plana i analize, administracije, računovodstva, daćemo uvide u važnost kako tehničke osposobljenosti za rukovođenje poslovnim finansijskim procesima, tako i međuljudskih odnosa kao sve važnije karakteristike efikasnog modernog menadžera finansija.


Teme

  • Makroekonomski pokazatelji i njihov uticaj na organizacioni rast
  • Najbolje prakse u finansijskom poslovanju
  • Savremeni alati u operativnom finansijskom poslovanju
  • Digitalizacija finansijskog upravljanja
  • Finansijski trendovi i rešenja u bliskoj budućnosti
  • Međuljudske menadžerske veštine u finansijskom sektoru
  • Emocionalna inteligencija u finansijskom sektoru

Modul počinje 10.06.2019. i traje do 14.06.2019.

Cena*: 80.000,00 RSD + PDV * U cenu nije uračunat smeštaj, približna cena punog pansiona iznosi 5.000 din dnevno. **Korporativni partneri, akademska zajednica, samofinansirajući studenti i nezaposleni imaju posebne uslove.

Prijavite se


Komentariši

English