Menadžment komunikacija


Menadžment komunikacija

Menadžment komunikacija

POČETAK:
06/12/2017
TRAJANJE:
4 dana
CENA:
80.000 RSD + PDV


PREDAVAČI:

Gordana Panajotović
Trener i konsultant

Adresa

Naselje Mećavnik, Mokra Gora   Vidi mapu

Kategorije

Otvoreni programi

O programu Menadžment komunikacija

Menadžment komunikacija je  kreiran tako da polaznicima omogući da razviju i usavrše svoje veštine kroz pristup različitim aspektima komuniciranja menadžera u poslovnom okruženju. Program je dizajniran tako da polazi od intrapersonalne komunikacije i pristupa različitim modelima i situacijama interpersonalne komunikacije, uključujući elemente efikasne argumentacije, veštine uveravanja i ključne tačke u poslovnom pregovaranju.

Kroz interaktivan rad i konstruktivne povratne informacije predavača, svaki učesnik biće u prilici da proceni svoja znanja i veštine u oblasti komunikacija, kao i da kreira svoj akcioni razvojni plan za naredni period u ovoj oblasti.


Menadžment komunikacija


Polaznici programa

Program je namenjen menadžerima koji žele da sebe, svoje ideje, proizvode i usluge predstave na efikasan i profesionalan način, svima koji za cilj imaju negovanje i unapređivanje veština komunikacije u poslovnom i privatnom okruženju smatrajući to bitnim elementom u kreiranju ličnog i profesionalnog imidža. Polaznici će unaprediti svoja znanja i veštine u oblasti prezentacionih veština, podići nivo samopouzdanja i samomotivacije, što neposredno deluje na lični imidž i profesionalni uspeh pojedinca, a kroz njegov rad i na uspeh kompanije u celini.


Teme

  • Verbalne i neverbalne komunikacije

  • Prezentacionih vestina

  • Upravljanja konfliktima

  • Pregovaranje i uticaj

  • Kako da upravljamo svojim emocijama – NLP

  • Postavljanje pitanja – koučing

  • Aktivno slušanje

  • Pohvale i konstruktivne kritike – davanje povratne informacije…


Zatražite dodatne informacije o programu  

Cena programa*: 80.000,00 RSD + PDV * U cenu programa nije uračunat smeštaj, približna cena punog pansiona iznosi 5.000 din dnevno. **Korporativni partneri, akademska zajednica, samofinansirajući studenti i nezaposleni imaju posebne uslove.

Prijavite se za program


Komentariši