Radno pravo u ljudskim resursima - Mokrogorska škola menadžmenta

Radno pravo u ljudskim resursimaRadno pravo u ljudskim resursima, 09-10. oktobar 2019.

POČETAK:
10/09/2019
TRAJANJE:
2 dana
CENA:
40.000 RSD + PDV


PREDAVAČI:

Ana Lazarević
Ana Lazarević
Ana Lazarević

Adresa

Kralja Milana 2 Beograd   Vidi mapu

O programu Radno pravo u ljudskim resursima

Učesnici programa Radno pravo u ljudskim resursima će tokom dvodnevne obuke steći znanja po pitanjima iz oblasti radnog prava koja se najčešće javljaju u upravljanju ljudskim resursima i čije je poznavanje neophodno radi efikasnog planiranja određenih projekata i prevencije neželjenih i nepotrebnih sporova.

Učesnici će razumeti kako da u rigidnom radnopravnom okviru, čije je osnovno načelo in favorem laboratoris (u korist zaposlenih), ostvare ciljeve koji se pred njih postavljaju, tako da mogu da ispune zahteve biznisa uz minimiziranje pravnog rizika, odnosno da pravo stave u funkciju uspešnog poslovanja, zadržavajući integritet struke i uspostavljajući politiku upravljanja ljudskim resursima uz puno uvažavanje univerzalnih i domaćih radnih standarda, što predstavlja neophodan uslov za realizaciju HR zadataka bez finansijskih, reputacionih i organizacionih rizika.

Upravljanje poslovanjem – profesionalni nivo informacije  Učesnici programa

Modul je namenjen HR menadžerima, HR profesionalcima nadležnim za razvoj ljudskih resursa, direktorima i/ili vlasnicima privrednih društava koji upravljaju ljudskim resursima. Program nije namenjen isključivo pravnicima, već svima onima koji se u svom poslu susreću sa ovom temom.

Predavanja prati mnoštvo primera iz dugogodišnje prakse predavača. Na slikovit i jasan način, uz korišćenje studija slučaja iz domaćeg i međunarodnog prava, u interakciji sa polaznicima i različite radionice koje predstavljaju realne primere iz privrede, učesnicima će biti približen pravni okvir čije je poznavanje neophodno radi uspešnog sprovođenja HR funkcije u kompaniji.

 


Teme

  • Opšti akti poslodavca
  • Drugi akti poslodavca
  • Ugovori o radu i izmene ugovorenih uslova rada
  • Zarada, naknada zarade i druga primanja
  • Disciplinske mere, suspenzija, otkaz od strane poslodavca
  • Višak zaposlenih
  • Radno vreme i godišnji odmor

Program počinje 09.10.2019. i traje do 10.10.2019.


Zatražite dodatne informacije o modulu  

Cena programa je 40.000,00 RSD + PDV * U cenu programa uključeno je osveženje i lagan ručak. ** Korporativni partneri, akademska zajednica, samofinansirajući studenti i nezaposleni imaju posebne uslove.

Prijavite se


Komentariši

English