Danka Trbojević - Mokrogorska škola menadžmenta

Danka Trbojević

Danka Trbojević

Danka Trbojević

Gostujući predavač

Danka Trbojević je izvršni direktor IAB Serbia, udruženja koje se bavi pružanjem aktivne podrške rastu i razvoju tržišta digitalnog i interaktivnog marketinga u Srbiji, kao deo globalne IAB mreže i član IAB Europe. IAB Serbia je organizator najveće i najprestižnije regionalne konferencije na temu digitalnog marketinga – Digital Day.

U poslednjih 10 godina Danka je radila u mnogim velikim marketinškim agencijama. U IAB Serbia je došla iz I&F McCann grupe gde je radila kao direktor Account sektora. Pre toga je radila u medjunarodnoj agenciji Httpool na poziciji Country Manager-a za Twitter za tržište Srbije.

Tokom svoje karijere vodila je mnoge kampanje za neke od vodećih svetskih i domaćih brendova: Loreal, Samsung, VIP mobile, Coca Cola, Erste bank, Adidas, Heineken, Banca Intesa, Huawei, Gorenje, Nestle, SoGe, Eurobank, MTS, Podravka, Agrokor, i mnoge druge. 

Danka je predavač na postdiplomskim studijama Reklama i Mediji na Fakultetu dramskih umetnosti. Kao predavač je nastupala i na lokalnim i regionalnim marketing i web konferencijama poput Digital 2016, Marketing Summit-a u Beogradu i Sarajevu 2015, Webiz 2015, AdIT 2015, kao i na kursu AcademIAA koju organizuje IAA.

Diplomirala je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, na Katedri za filmsku i televizijsku produkciju a poseduje i MBA diplomu za marketing komunikacije.


English