Manuela Stamatović - Mokrogorska škola menadžmenta

Manuela Stamatović

Manuela Stamatović

Manuela Stamatović

Gostujući predavač

Manuela je stručnjak za marketing i korporativne komunikacije sa dugogodišnjim radnim iskustvom u industrijama robe široke potrošnje, bankarstvu i avijaciji. Rođena je i živela je u Švajcarskoj 20 godina, gde je završila gimnaziju, studirala je biznis i marketing u Parizu, dobila je zvanje mastera u Evropskom biznisu i marketingu u Beogradu 2012. godine i govori pet jezika.

U karijeri sada već dugoj preko 16 godina, Manuela je radila u Koka-Koli, bila je direktor marketinga u L'Orealu i u Erste banci, kao i na poziciji direktora marketinga i korporativnih komunikacija u Sberbanci i u Er Srbiji.

Glavna znanja i veštine su joj iz domena razvoja i implementiranja marketing i brend strategija, postavljanja medijske strategije i sprovođenja integrisanih marketinških kampanja u raznim industrijama,  razvoja strukture i strategije digitalnog marketinga, kao i upravljanja iskustvom klijenata (Customer Experience Management) koje obuhvata i istraživanja tržišta. U domenu korporativnih komunikacija, Manuela je vodila aktivnosti vezano za PR, kriznu komunikaciju, interne komunikacije, društveno odgovorno poslovanje, kao i organizaciju promocija i velikih događaja.

Manuela je osnivač i generalni direktor firme Puzzle Consulting, agencije koja se bavi strateškim konsaltingom na polju razvoja i sprovođenja strategija marketinga, brendinga i korporativnih komunikacija. Usluge ove firme se prilagođavaju i rade po meri za svakog klijenta i uključuju aktivnosti kao što su razvoj marketing strategije i marketing planiranja, razvoj i sprovođenje brend strategija, optimizacija marketing organizacije, razvoj i implementacija Customer Experience Management strategija, kao i planiranje i sprovođenje strategije korporativnih komunikacija.Programi

ID Ime Programa Trajanje Početni datum
Marketing menadžment 4 dana 10/07/2019
English