Pavle Budinčević - Mokrogorska škola menadžmenta

Pavle Budinčević

Pavle Budinčević

Pavle Budinčević

Pavle Budinčević

Gostujući predavač

Pavle Budinčević je osnivač i partner u kompaniji Assessments Systems Serbia. Njegove oblasti iskustva su HR konsalting (selekcija i razvoj zaposlenih), razvoj liderstva, poslovna psihologija i menadžment u obrazovanju i kulturi.

Pored rukovođenja kompanijom Assessments Systems Serbia, Pavle je od 2002. godine član UO i programski direktor na Otvorenom univerzitetu Subotica i zadužen je za sve obrazovne i kulturne programe ove institucije, uključujući organizaciju Evropskog filmskog festivala Palić i različitih programa doživotnog učenja.

U oblasti HR konsaltinga, uspostavio je plodonosnu saradnju sa brojnim srpskim, regionalnim i međunarodnim kompanijama, među kojima je Delhaize Europe, Idea, T-Mobile, Norma Group SEE, Tarkett, Phoenix Pharma, Aon, Sade Serbia. Održao je preko 100 treninga u Srbiji i šire, najviše iz oblasti poslovne psihologije i razvoja liderstva. Pavle je 2005. godine osnovao JCI Subotica, a za predsednika JCI Serbia izabran je 2008. godine. U novembru 2008. godine JCI Serbia je u Nju Delhiju, Indiji, nagrađena priznanjem za Najbolju nacionalnu JCI organizaciju na svetskom nivou.

Pavle Budinčević je završio osnovne i postdiplomske studije na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu, odsek psihologija, gde je stekao zvanje magistar psiholoških nauka. Trenutno radi na doktorskoj disertaciji na temu „Profil ličnosti i kompetencije srpskih menadžera” na Univerzitetu Singidunum u Beogradu. Pored toga, dodatno se usavršavao na programima Portland State University (SAD) i Export-Akademie Baden Württemberg (Nemačka) koje je organizovao Ekonomski fakultet Subotica.

Član je društva psihologa Srbije, još uvek aktivni član JCI Subotica i JCI Serbia i predsednik Golf kluba Palić. Pavle igra golf, tenis, voli trčanje i biciklizam. Na kraju, njegova strast su kvalitetna vina, zbog čega završava somelijerski kurs u okviru Somelijerske Asocijacije Srbije.

Od 2002. godine je oženjen Danijelom i ima sina, Petra (2010).


English