Sanja Miladinović - Mokrogorska škola menadžmenta

Sanja Miladinović

Sanja Miladinović

Sanja Miladinović

Gostujući predavač

Sanja Miladinović je HR profesionalac sa višegodišnjim iskustvom u oblasti ljudskih resursa, fokusirana na razvoj i različite programe motivacije i selekcije zaposlenih. U svom radu kombinuje različite tehnike razvoja potencijala, koje je sticala kroz brojne specijalističke programe.

Rođena u Kragujevcu, 29.12.1979.godine, gde je završila Prvu kragujevačku gimnaziju. Diplomirala je na Filološkom Fakultetu u Beogradu, na smeru za italijanski jezik i književnost, a master studije je završila na Fakultetu Organizacinih Nauka u Beogradu, na katedri za marketing, kod mentorke Vesne Damnjanović.

Još u gimnazijskim danima se kroz pozorišne susrete zainteresovala za komunikaciju, pokret, glumu i rad sa ljudima. Nastavila je da radi na sebi kroz različite radioničarske projekte, teatar pokreta i edukacije iz oblasti komunikacije. Završila je NLP Practioner, Erickson Coaching edukaciju za profesionalne coach-eve i Mindfulness edukaciju, uz niz drugih obuka i predavanja na temu asertivne komunikacije, upravljanja promenama i programe ličnog razvoja.

Takođe je pohađala i “Young Manager Program” na IEDC- Bled School of Management.

Svoju karijeru je gradila na različitim pozicijama, počevši od fimske industrije, kao član tima produkcije, a u Delta Holdingu je dobila priliku da uči i razvija se u oblasti ljudskih resursa. U Delta Maxi-ju je uz rukovodstvo kompanije bila deo razvojne faze tada najveće domaće maloprodaje (sada Ahold Delhaize), gde je bila uključena u program mladih talenata. Nakon toga je postavljena za Projekt Menadžera, a zatim i menadžera ljudskih resursa u Delta Autu, da bi zatim preuzela i deo HR zaduženja iz oblasti distribucije i transportnog sistema. Kroz različite procese je upoznala kompletan sistem HR razvoja jedne od najvećih domaćih kompanija, od regrutacije i selekcije kandidata, on boarding programa, značaja internih komunikacija i uticaja na ljudske resurse, do programa upravljanja promenama i organizacionog razvoja.

Sada je član HR tima jedne od najvećih advokatskih praksi u regionu, “Karanović & Nikolić”, gde ima priliku da osmišljava, realizuje i prati metodologiju selekcije visoko profilisanih kandidata, uz adekvatne programe procene i nagrađivanja.

Sanja je mama Lenke i Miloša, veruje u fokus na sadašnji trenutak i magičnu moć razgovora.


English