Slobodan Mijailović - Mokrogorska škola menadžmenta

Slobodan Mijailović

Slobodan Mijailović

Slobodan Mijailović

Slobodan Mijailović

Gostujući predavač

Slobodan Mijailović je poslovni konsultant i predavač u oblasti upravljanja projektima, saradnik Mokrogorske Škole od 2014 godine.

Značajan deo svoje profesionalne karijere Slobodan je proveo u inostranstvu gde je stekao bogato iskustvo u spoljnotrgovinskom sektoru, u oblasti upravljanja investicijama, commodity tradinga i logistike.  U periodu 2006-14 bio je angažovan kao rukovodilac više organizacionih i tehnoloških projekata u domaćim kompanijama, koji su upotpunili njegove profesionalne kapacitete u oblasti upravljanja timovima, budžetom, projektnim rizicima, planiranju, strukturiranju organizacije, paralelnom radu na više projekata, studijama izvodljivosti i praktičnoj implementaciji strategije.

Osnovne studije završio je na PMF-u u Beogradu, a 2012 trogodišnji master program iz project managementa na University of Liverpool sa disertacijom na temu primene struke upravljanja projektima u oblasti organizacionih transformacija,  koja se odnosila na njegov aktuelni profesionalni angažman u domaćoj kompaniji.

Nosilac je PMP profesionalne licence od 2013 godine i član PMI Instituta USA i njegovog ogranka PMI-Serbia Chapter

Slobodan od 2014. radi kao poslovni konsultant na projektima u oblasti korporativne strategije, organizacionog strukturiranja i razvoja, a takodje je i kao trener realizovao veliki broj otvorenih i in-house treninga iz oblasti upravljanja projektima prema PMI metodologiji za polaznike iz različitih privrednih delatnosti.Programi

ID Ime Programa Trajanje Početni datum
Projektni menadžment 2 dana 10/17/2019
English