Stefan Djuričić - Rukovodilac tim bilding programa MŠM

Stefan Đuričić

Stefan Đuričić

Rukovodilac programa, MŠM

065 30 35 099

Stefan Đuričić je rukovodilac programa u Mokrogorskoj školi menadžmenta.

Poreklom je iz Čajetine gde je završio osnovnu školu. Nakon toga je 2008. godine upisao srednju Ugostiteljsko-turističku školu smer Turistički tehničar i završio 2012. godine. Četvorogodišnje obrazovanje je završio kao đak generacije i odlikovan je diplomom Vuka Karadžića.

Po završetku srednje škole upisuje Fakultet za medije i komunikacije Univerziteta Singidunum u Beogradu na smeru Komunikologija gde je diplomirao 2016. godine. Iste godine je  upisao master studije na Fakultetu Organizacionih Nauka smer Upravljanje poslovnim procesima. Zvanje Master menadžer je stekao odbranom master rada na temu Unapređenje poslovnih procesa u oblasti profesionalnog obrazovanja.

U toku svojih studija 2015. godine dolazi na praksu u Mokrogorsku školu menadžmenta gde 5 meseci učestvuje na projektu i organizaciji Letnje škole biznisa za studente. Po završetku dobija plaćenu praksu, da bi nakon 9 meseci od dolaska postao stalno zaposleni na poziciji pripravnika. Nedugo zatim postaje koordinator gde je učestvovao u organizaciji, pripremi i izvođenju svih programa škole sa fokusom na: Inhouse programe, General Management Program i  Team building.

Sarađivao je na projektima sa velikim brojem domaćih i stranih poslovnih klijenata u koje spadaju: Telekom Srbija, NIS, Delhaize, Lilly drogerie, Delta holding, Komercijalna Banka, Metalac, MK Grupa, Air Srbija, Keprom, Dr.Oetker, Basf, BOSH, Generali osiguranje, Fiat, Zlatiborac, AK Kompresor, Holcim, Uniqa, Nelt, Raiffeisen, Hemofarm, EPS, Soko Štark

U januaru 2018. godine promovisan je u Rukovodioca Tim bilding servisne linije u školi, gde postaje potpuno odgovoran za upravljanje, razvoj i ostvarenje profita ove servisne linije.

Stefan veruje u proces celoživotnog učenja stoga je nakon završetka akademskog obrazovanja nastavio da se profesionalno usavršava. Pohađao je i završio veliki broj programa i radionca: Brendiranje Tivta – TBWA Luna (2015.godine),  Letnja škola biznisa (2015. godine), Istraži posao-pokreni posao (2015. godine), Upravljanje projektima(2015. godine), Osnovni menadžment program (2018.godine), Points of You (2018. godine)…

Uporedo sa školovanjem aktivno se 16 godina bavio fudbalom. Svoj prvi profesionalni ugovor je potpisao odmah nakon punoletstva sa Napretkom iz Kruševca 2012. godine. Nastupao je još i za fudbalske klubove: Teleoptik iz Zemuna; Mladi Radnik iz Požarevca; Hajduk sa Liona; Brodarac iz Beograda; Zlatibor iz Čajetine. Danas aktivno igra mali fudbal.

Stefan voli sport i rad sa ljudima. Voleo bi da nastavi sa usavršavanjem na svim životnim poljima.

Jedan od životnih motoa mu je:

Ako nešto treba da se desi, neka se desi zbog mene.

Email: stefan.djuricic@msm.edu.rs

Telefon: 065/ 30 35 099


English