Tatjana Kljun - Mokrogorska škola menadžmenta

Tatjana Kljun

Tatjana Kljun

Tatjana Kljun

Redovni predavač

Tatjana Kljun, trener, konsultant, Geštalt kouč i psihoterapeut u superviziji, svoje dvadesetsedmogodišnje iskustvo rada na polju svih oblika kriznog komuniciranja, rada pod stresom i timske saradnje, stekla je u Ministarstvu unutrašnjih poslova, prevashodno radeći na pitanjima terorizma i organizovanog kriminala.

Jedan je od osnivača Pregovaračkog tima MUP-a Srbije i bila dugogodišnji koordinator PTM kao i vođa Grupe za pregovore u SAJ. Svoju ličnu i profesionalnu nadogradnju, pored završene Kriminalističko-policijske akademije, nastavlja kroz edukacije iz NLP-a, Poslovne i porodične konstelacije  i četvorogodišnjih studija na Institutu za Geštalt psihoterapiju. Kao predavač drži obuke i radionice iz oblasti poslovne i krizne komunikacije, asertivne komunikacije, emocionalne inteligencije kao i razvoja interpersonalnih veština kroz grupe za lični rast i razvoj. Redovan je predavač i trener u Centru za krizni menadžment i pregovaranje, dugogodišnji je saradnik i predavač Republičke agencije za mirno rešavanje radnih sporova i medijaciju.

Takođe, držala je treninge za Agenciju za mirno rešavanje radnih sporova i medijaciju Republike Crne Gore kao i privatnom sektoru, jačajući njihovu percepciju, potencijal i integritet. Neke od korporacija sa kojima je kao konsultant saradjivala su Johnson&Johnson, Idea, Rehau, Astellas Pharma…

Tečno govori i piše španski i engleski, služi se italijanskim i portugalskim jezikom.

Motivacija joj je da samo emocionalno podržan i svestan pojedinac može stvoriti zdravo okruženje – menjajući sebe, menjamo  svet oko nas.  

Životni moto joj je:

Promena počinje kada prihvatimo ono što jeste!Programi

ID Ime Programa Trajanje Početni datum
General Management Program 14 dana 10/12/2019
English