Vladimir Zarić - Mokrogorska škola menadžmenta

Vladimir Zarić

Vladimir Zarić

Vladimir Zarić

Gostujući predavač

Više od 17 godina profesionalnog iskustva iz oblasti marketinga. Strastven i posvećen u planiranju, razvoju i implementaciji efektnih i efikasnih digitalnih komunikacija koje donose i poslovne rezultate i zadovoljstvo korisnika

Vladimir je diplomirani inženjer elektrotehnike. Stručno se usavršavo na The IDM Institute, Teddington UK, gde je završio specijalističke postdiplomske studije iz oblasti digitalnog marketinga.

Trenutno radi u agenciji Publicis One na poziciji Head of Digital. Preko 17 godina profesionalnog iskustva iz oblasti marketinga i komunikacija, radio je kao Regional Online Manager za MTV i kao  Regional eBusiness manager Europe & North America u British Council, gde je bio odgovoran za starteško planiranje i razvoj digitalnih servisa u okviru ove multinacionalne kompanije za 42 tržišta.

Dobitnik je brojnih nagrada i priznanja iz oblasti digitalnih medija na festivalima i takmičenjima u zemlji i inostanstvu. Dugi niz godina radi kao predavač iz oblasti digitalnih medija, interneta i digitalnog marketinga u cilju edukacije tržišta.

Radio je kao asistent na predmetu Scenski spektakl na Postdiplomskim studijama Univerziteta umetnosti u Beogradu. Član je IAB Srbija od osnivanja.

Tokom dugogodišnje profesionalne karijere imao je prilike da saradjuje sa velikim brojem klijenata: Viacom Co, MTV, VH1, Comedy Central, B92, British Council, Goethe institut,  Samsung, Nestle, DonCafe, Naftagas, Simpo, PMI, JTI, Banka Intesa, Komercijalna banka, ERSTE banka, Societe General, VIP mobile, IAB Serbia, Digital Marketing Institute, Univerzitet umetnosti u Beogradu, Privredna komora Republike Srbije, Ministarstvo kluture Republike Srbije, Turistička organizacija Beograda, Turistička organizacjia Srbije, Muzej savremene umetnosti u Beogradu, Dom omladine Beograd, Zachęta nacionalna galerija umetnosti u Varšavi.


English