Studijsko putovanje u Šangaj

Studijsko putovanje u Šangaj Mokrogorska škola menadžmenta organizuje zajedno sa Donghua univerzitetom iz Šangaja. Mokrogorska škola menadžmenta je 2014. godine potpisala sporazum o saradnji sa Donghua Univerzitetom u cilju razmene iskustava i znanja ove dve institucije. Za naše MEMBA studente ovaj sporazum ima višestruku vrednost.

Prvo za studente je studijsko putovanje u Šangaj jedinstvena prilika da se studenti upoznaju sa ovim delom sveta, sa kulturom istoka i njihovim načinom života.

Drugi razlog zašto je za saradnju odabran Šangaj i Donghua Univerzitet jeste težnja Mokrogorske škole menadžmenta da prikaže način na koji funkcionišu kompanije na istoku, da prikaže njihovu korporativnu kulturu i način vođenja firmi u trenutno vodećoj industriji na svetu. Upoređujući sa evropskim i američkim načinom liderstva dotičemo znanja, iskustva i ideje o tome kako možemo primeniti dobru praksu u našem preduzeću.

Drago nam je što su nas ljudi iz Donghua Univerziteta prepoznali kao pouzdane partnere, a sigurni smo da su i studenti Mokrogorskog EMBA programa koji su dosada posetili Šangaj ostvarili kontakte i poznanstva koja im mogu pomoći da još više doprinesu rezultatima kompanija iz kojih dolaze.

Prijavite se za program    


Univerzitet Donghua

Univerzitet Donghua je osnovan 1951. godine i veliki značaj pridaje međunarodnoj saradnji i razmeni. Dosada je uspostavio saradnju sa više od 80 ustanova visokog školstva, te sa istraživačkim institucijama i preduzećima, uključujući tu i Univerzitet u Novom Sadu. 2010. godine Donghua Univerzitet je učestvovao projektu saradnje “20+20” koji je obuhvatao saradnju između univerziteta iz Kine i univerziteta iz Afrike. Organizator projekta je bilo Ministarstvo obrazovanja narodne republike Kine. Od bitnijih događaja u poslednjih par godina vredi napomenuti da je Univerzitet Donghua bio uspešan domaćin 83. Svetske Konferencije Tekstilnog Instituta, 25. Međunarodne Konferencije u oblasti Data Inženjeringa, azijskih kvalifikacija za 34. Međunarodno akademsko takmičenje u programiranju i drugih akademskih konferencija svetske klase. Skoro svi programi i studije Donghua Univerziteta su otvoreni za međunarodne studente. Oni se održavaju na engleskom jeziku. U tu grupu programa spada i šesti modul našeg Executive MBA.


Studijsko putovanje i modul Liderstvo za  četvrtu generaciju MEMBA studenata održaće se u periodu 13-22. april 2018. godine. Za više informacija i prijave obratite se rukovodiocu MEMBA programa Milenku Andriću na milenko.andric@msm.edu.rs.

Prijavite se za program    

[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]