fbpx
Darko Lukić • Mokrogorska

Darko Lukić

Marketing menadžment

Završio je osnovne studije i magistrirano na Ekonomskom fakultetu, Univerziteta u Beogradu, gde trenutno pohađa doktorske studije na smeru Poslovno upravljanje i radi na disertaciji iz oblasti potrošačke neuronauke.

U periodu 1998.-2016. godine, usavršavao se na menadžment i liderskim pozicijama u multinacionalnim kompanijama ING Bank, Nestle, Henkel Austrija i Henkel Srbija, u kojima je ostvario značajne poslovne rezultate. Kao deo menadžmenta kompanije i tima Henkel Srbija, gde je skoro 9 godina obavljao funkciju regionalnog direktora marketinga, bio je dobitnik više priznanja i nagrada na regionalnom i globalnom nivou, za uspešno ostvarenje poslovnih rezultata.


Biografija

Karijeru marketing i prodajnog konsultanta, istraživača u oblasti potrošače neuronauke i predavača, je započeo 2016. godine osnivanjem AMMC d.o.o. na čijem je čelu, i do danas je sarađivao sa brojnim domaćim i internacionalnim kompanijama i organizacijama: EBRD, UNICEF, Atlantic Group, Nelt Group, Delta Holding, ComTrade, Nectar, Lesafre, Pernod Ricard, Grand Kafa, Philip Morris, Molson Coors, Imperial Tobacco, Stihl, Western Union, Garmin, MD International, Fructal, Orbico, Podravka, AWT, Alkaloid, Vitaminka, Tikveš, Pelisterka, Makprogres, Prilepska pivarnica, Vitalia…

U Mokrogorskoj poslovnoj školi je vodeći predavač za oblasti marketinga i prodaje, a predaje i na programima iz menadžmenta i liderstva.
Predavač je na master studijama na fakultetu FEFA, na predmetima Ponašanje potrošača i Neuromarketing.

Član je IAA (International Advertising Association) i SeMA (Srpsko udruženje za marketing).

Maratonac i Ironman, sa preko 50 završenih polumaratona (21.1km), 32 završena maratona (42.2km), 13 Ironman 70.3 triatlona (113km) i 2 Ironman 140.6 triatlona (226km).

Oženjen, otac Barbare (21) i Teodore (19).

Ekspertiza

Pruža usluge konsaltinga, mentoringa i treninga.

Iskustvo

Devet godina u top menadžmentu u Henkel-u.

Funkcija

Direktor u AMMC agenciji za marketing.

Imate pitanja?

Pregledajte najčešća pitanja i odgovore ili nas kontaktirajte.