fbpx
Natasa Stamenkovic • Mokrogorska

Nataša Stamenković

Ljudski resursi

Nataša Stamenković, psiholog po obrazovanju, učitelj po opredeljenju. Karijeru započela u neizmernom zadovoljstvu i nezaboravnom iskustvu, kao školski psiholog u jednoj seoskoj osnovnoj školi.

Nakon toga, sledećih 25 godina razvija karijeru u privredi, najpre kao industrijski psiholog u farmaceutskoj industriji, u kompaniji Actavis, gde nakon iskustva na poslovima menadžera za interne komunikacije i korporativnu kulturu, postaje HR direktor. Poslove HR direktora obavlja poslednjih 17 godina.

Biografija

Nataša nakon farmaceutske industrije, prelazi u FMCG industriju, gde 5 godina radi kao HR direktor u danskoj pivari Carlsberg. Poslednjih par godina provela je na poslovima SEE HR direktora. (region Jugoistočne Evrope koji obuhvata ex-YU države, osim Makedonije, uključujući Bugarsku, Mađarsku i Grčku). Nakon toga, više od 8 godina je bila HR director Nis Gazpromneft-a.

Poslednjih godinu dana Nataša je bila na poziciji Group COO Roaming grupe (ICT & industrija elektronske robe), grupe kompanija koje su u lokalnom vlasništvu. Expert u change menadžmentu i kreator kvalitetnih programa i HR modela, za kompanije u kojima je radila.

Nataša je NLP master, REIKI master, London School of PR i druge obuke u zemlji i inostranstvu, bile su inspiracija za lično usavršavanje i neprekidan rad na sebi. Sertifikovani je korisnik Hogan alata i Identity compass-a.

Često učestvuje u stručnim skupovima kao govornik ili panelista.

Nataša je majka je dve studentkinje koja i dalje beskrajno uživa u svakodnevnom učenju.

Ekspertiza

Ekspert u change menadžmentu.

Iskustvo

COO i HR pozicije u zemlji i inostranstvu..

Funkcija

Vodeći predavač za oblast ljudski resursi na MŠM.

Imate pitanja?

Pregledajte najčešća pitanja i odgovore ili nas kontaktirajte.