Osnovni menadžment program

Datum održavanja:
22 - 26. februar 2021.
Mesto održavanja:
Kampus Mokra Gora
Cena:
80.000 RSD + PDV

PROGRAM MENADŽMENT

Osnovni menadžment program (OMP) je javno priznati program upravljanja poslovanjem od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

Ovaj program je uspešno završilo više stotina menadžera u Srbiji i odlikuje ga interaktivnost i bogato iskustvo predavača. Ujedno ovo je jedan od programa sa najvišim ocenama. Učešće u programu omogućuje menadžerima da prepoznaju situacije sa kojima se mogu suočiti u budućnosti i da na njih odgovarajuće reaguju sa manje iznenađenja.

Program obuhvata sledeće celine: uloga menadžera u organizaciji; efektivnost i efikasnost menadžera; pregled teorije i prakse menadžmenta; procesi menadžmenta, planiranje, organizovanje, vođenje i kontrolu. donošenje odluka, organizacija rada i timova; kulturno okruženje i organizacija, društvena odgovornost i etika.

KOME JE NAMENJEN PROGRAM MENADŽMENT

Osnovni menadžment program je namenjen menadžerima koji su nedavno dobili rukovodeću odgovornost, bez obzira na ukupne godine radnog iskustva i prethodnu školsku spremu.

Učesnici programa će obrađivati teme kroz uvodna izlaganja, vežbe, grupni rad, simulacije, igre uloga, demonstracije, proučavanje edukativnih filmova i diskusije analizirajući pozitivna i negativna iskustava iz menadžerske prakse. Dodatna vrednost ovog programa je u radu sa mentorom i analiza razvoja lične karijere koji će doprineti vašem razvoju kao i razvoju vaših kompanija.

U toku programa, sa mentorom, dobiće povratnu informaciju kako razvijati plan za primenu stečenih znanja i veština u svom poslu u cilju dugoročnog planiranja uspešne menadžerske karijere.

TEME PROGRAMA MENADŽMENT

Modul počinje 22.02.2021. i traje do 26.02.2021.

CENA PROGRAMA

80.000,00 RSD + PDV

KONTAKT OSOBA

Nemanja Gavrilović
Koordinator menadžment programa
E-mail: nemanja.gavrilovic@msm.edu.rs
Telefon: 065/3035-073