fbpx

Nemanja Gavrilović

Menadžment tim

Rukovodilac profesionalnih programa u Mokrogorskoj.

Od 2017. godine je zaposlen u Mokrogorskoj. Razvijao je karijeru od pripravničke do rukovodeće pozicije. Kroz četiri godine u Mokrogorskoj koordinirao je sve servisne linije škole: Vivaldi forume, Korporativne programe, General Management Program, MEMBA program, Tim bilding događaje a trenutno je rukovodilac profesionalanih programa.

Biografija

Radio je na nekoliko značajnih projekata za Mokrogorsku kao što je: Kreiranje i implementacija online platforme za obuku nezaposlenih lica u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, implementacija CRM sistema, implementaciju Microsoft sistema u organizaciju i online učionice. Prošao je obuku od strane Microsofta za Global Training Partnera. Prošao je i veći broj obuka iz oblasti poslovnog upravljanja, liderstva, komunikacionih veština. Polja interesovanja su mu: Projektni menadžment i upapređenje poslovnih procesa i modela.

Alumni član je studenske organizacije „ESTIEM LG Belgrade” i „Junior Achievement“.

Tokom srednje škole učestvovao je na nekoliko takmičenja u organzaciji „Dostigunuća mladih / Junior Achievement” u Srbiji. 2012. godine osvaja prvo mesto na takimčenju „Poslovni izazov Beograda” a 2013. godine takođe osvaja prvo mesto na nacionalnom takimčenju „Najboljih učeničkih kompanija Srbije” i u istoj godini predstavlja Srbiju na evropskom takmičenju u preduzetništvu koje je održano u Londonu a na kom osvaja 4 mesto. Nakon takmičenja bio je atkivan član oraganizacije „Junior Achievement Alumni” koja je radila na projektima širenja preduzetničkog duha kod mladih.

Završio je Petu ekonomsku školu „Rakovica” na smeru Ekonomski tehničar, a trenutno je apsolvent na Fakultetu organizacionih nauka na smeru Menadžment kvaliteta i standardizacije.

Ekspertiza

Projektni menadžment

Iskustvo

3 godine u duvanskoj industriji, 4 godine u obrazovanju odraslih

Funkcija

Rukovodilac profesionalnih programa, Mokrogorska

Imate pitanja?

Pregledajte najčešća pitanja i odgovore ili nas kontaktirajte.