O nama

Razvoj organizacija u Srbiji i njihova želja da se transformišu, kako bi mogle da odgovore na izazove velike konkurentnosti, uslovila je da ZNANJE predstavlja jedan od ključnih izvora konkurentske prednosti.

Naš cilj jeste da od škole stvorimo vredno i jedinstveno iskustvo za svoje studente, a našim partnerima obezbedimo razvoj njihovih zaposlenih koji će doneti novu vrednost i obezbediti stabilan razvoj svojih organizacija. Sa željom da svoju viziju, najbolje definisanu sloganom „Vaš razvoj – naš uspeh“, pretoči u stvarnost Mokrogorska škola menadžmenta na prvo mesto stavlja kvalitet usluga koje kontinuirano unapređuje, kao i stalnu težnju ka prepoznavanju i odgovaranju na obrazovne potrebe korisnika.

Iako je reč o školi koja neguje tradicionalne vrednosti, iskustvo i znanje, ona se neprestano razvija i raste zajedno sa svojim korisnicima i prihvata nove trendove ostajući uvek jedinstvena i prepoznatljiva na tržištu obrazovanja odraslih.

Vrednost programa škole ne oslikava se samo u stečenom znanju, već i u stvaralačkoj atmosferi, timskom duhu i veri da postoji viši cilj u poslu kojim se bave naši studenti.

NAŠA MISIJA

Upravljačke veštine u službi boljeg društva

Misiju ispunjavamo u skladu sa našim vrednostima. VERUJEMO da je znanje ključna konkurentska prednost svakog pojedinca. INSPIRIŠEMO okruženje da je društvo blagostanja moguć i dostižan cilj. PODRŽAVAMO svoje studente u dugoročnom profesionalnom usavršavanju. RAZUMEMO vaše potrebe i izazove sa kojima se susrećete. RAZVIJAMO  organizacije i inspirišemo pojedince. DOPRINOSIMO profesiji upravljanja i konceptu celoživotnog učenja. POVEZUJEMO i slušamo sve koji mogu da doprinesu unapređenju privrede. GRADIMO partnerski odnos sa privredom. UČIMO zajedno sa najboljim kompanijama, menjamo se i razvijamo. NEGUJEMO  tradiciju, znanje i iskustvo.

NAŠA VIZIJA

PRVI IZBOR REGIONALNE PRIVREDE

SVETSKI POZNATA ALTER GLOBALNA POSLOVNA ŠKOLA

KLJUČNE VREDNOSTI U KOJE VERUJEMO I KOJE NAS NAJBOLJE OPISUJU
INSPIRIŠEMO
PODRŽAVAMO
RAZVIJAMO
POVEZUJEMO

Menadžment tim

Srđan Janićijević
Osnivač i direktor
Preduzetnik u duši, iskusan a još uvek radoznao, zasluženo ga zovemo "stari direktor" jer je ne samo najstariji već i najiskusniji u timu. Tokom karijere potpisao više od 20 završnih računa.
Iva Barišić
Izvršni direktor
Brine o svim obukama za izvršioce i razvoj karijere. Iako je odrastala u Zemunu ponaša se kao da joj je baka umesto bajki čitala Maksa Vebera.
Bojan Balaž
Rukovodilac marketinga i prodaje
Prepun emocija i dobre energije pa razvija odnose sa MŠM partnerima. Razume tehnologiju ali voli prirodu. Pasionirani planinar, otac dve ćerke.
Milenko Andrić
Rukovodilac menadžment programa
Čuvarkuća u timu, brine o svemu i svima, Dunjin tata.
Aleksandra Radovanović
Rukovodilac finansija
Centralana figura u timu i po značaju i po tipu ličnosti
Stefan Đuričić
Rukovodilac poslovnih događaja
Sportista, takmičar, master menadžmenta, strastveni fudbaler i besednik.

Izvršni tim

Mila Čolović
office manager
Nemanja Gavrilović
koordinator prodaje
Sava Dedijer
koordinator menadžment programa
Aleksej Janićijević
pripravnik marketinga i prodaje
Orion Zurovac
koordinator poslovnih događaja

PARTNERI

Institucionalni
Strateški