Dejan Stojanović

partner i trener, 1BC Executive Search
Dejan Stojanović konsultant, trener i kouč. Svoje poslovno iskustvo u biznisu prenosi kroz treninge liderstva, komunikacije i prodaje. Znanje je sticao radeći na liderskim pozicijama u multinacionalnim i domaćim FMCG kompanijama u kojima je inicirao i implementirao brojne promene. Radi svoj posao uvek u cilju poboljšanja atmosfere i rezultata kako ljudi tako i čitave organizacije. Glavni akcenat stavlja na unapređenju potencijala tima i njegovih članova.

Dejan Stojanović je karijeru trenera započeo u TCCC Beverage Academy-ji kao osnivač i lider za teritoriju 28 zemalja centralne i jugoistočne Evrope. Obuku je držao na srpskom i engleskom jeziku na svim tržištima jugoistočne Evrope. Učesnik je brojnih konferencija, radionica, panela i predavanja na renomiranim domaćim i inostranim institucijama. Kada ga upitaju da opiše sebe u obliku nekog proizvoda, Dejan odgovara: “Japanski nož”, predmet koji spaja mnoge kvalitetne alatke i kreativni pribor. Po prirodi coach, po profesionalnoj orijentaciji humanista.Dejan ima radno iskustvo u biznisu od preko 20 godina.Voli da pomaže ljudima da budu bolji.

Pružao je konsalting, trening i coaching usluge sledećim kompanijama u regionu: Heineken, Coca-Cola Hellenic , Nestle, Jack Daniels, Kimbo, Romaal, Milkhouse,Friglo, Burn, Nestea, Tehnomedia, Schweppes, Metaxa, the Edrington group, BTL, Powerade, Illy, MPC, Strongbow, Mercata, ,Amstel, Fructus, Brugal, Frutela, Violeta, OCB, Vilager, BTW, Forteon, Radio i Televizija ZA/TTV, Regionalna razvojna agencija, Finlandia, Pivara Skopje, The Coca-Cola Company, Normasoft.

Oženjen Sanjom, otac Ognjena.

Životni moto mu je:

Provedi vreme sa ljudima koji oplemenjuju tvoj život.