fbpx
Porodični i mali biznis • Mokrogorska škola menadžmenta

KAKO UNAPREDITI BIZNIS?

Profesionalni program upravljanja poslovanjem – BOLJI BIZNIS je namenjen onima koji žele da steknu konkretne veštine kako bi bolje vodili posao za koji su odgovorni.

Jedini  način na koji možemo  da povećamo verovatnoću da u biznisu budemo pobednici je radom na sebi i sticanju poslovnih  znanja.

BOLJI BIZNIS je program koji uzima u obzir potrebe i izazove sa kojima se suočava pojedinac u svetu poslovanja.  Namenjen je preduzetnicima, vlasnicima malih biznisa, menadžerima, ili pojedincima koji imaju želju da razumeju kako se upravlja jednim biznisom.

Javno priznat program od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

0
POSLOVNIH OBLASTI
0
PREDAVAČA/MENTORA
0
DANA PREDAVANJA
0
%
PRAKTIČNE NASTAVE
0
LIČNI POSLOVNI SAVETNIK
0
RSD+PDV
36 MESEČNIH RATA

KOME JE PROGRAM NAMENJEN

• Preduzetnicima i vlasnicima malih preduzeća koji žele da unaprede svoje poslovanje

• Profesionalcima specijalizovanim za različite oblasti (programeri, lekari, pravnici i inženjeri)

• Svima koji žele da pokrenu ili upravo pokreću svoj biznis

• Onima koji žele da unaprede svoj biznis
Za one koji razvijaju biznis duži period, u nekim momentima dođe vreme kada biznis više ne raste i kada su potrebne nove ideje. Potrebno je pratiti moderne tokove, povezati se sa kvalitetnim ljudima i pronaći način kako se vaš biznis može unaprediti.

Profesionalci koji su specijalizovani za određene oblasti često doživljavaju suočavanje sa realnošću kada uplivaju u svet biznisa i upravljanja. Nemaju adekvatna znanja i veštine iz upravljanja poslovanjem. Biznis je zanat koji se uči kao svaki drugi posao!

Posao preduzetnika i vlasnika malih biznisa je veoma izazovan. U procesu pokretanja i razvijanja nekog biznisa, mnogo je nepoznatih varijabli. Započinjanje i uspešno rukovođenje biznisom nije jednostavan zadatak – smrtnost biznisa u prvih godinu dana je skoro 50%, i ko god je učestvovao u tim početnim godinama rađanja jednog biznisa razume meru u kojoj je to zahtevan proces koji zahteva maksimalnu posvećenost. Program BOLJI BIZNIS vam može pomoći da identifikujete ključne tačke poslovanja i prevaziđete ovaj period.

01

Najbolje poslovno okruženje

Ljudima u biznisu je potrebno primenjivo znanje. Učesnici programa BOLJI BIZNIS dobijaju najbolje poslovno obrazvanje koje im je potrebno. Predavači na programima su oni koji su karijerama demonstrirali stručnost i praktično razumevanje poslovanja. Svi programi su koncipirani sa 80% praktične i 20% teorijske nastave.

02

Kreiraj program po svojim potrebama

Možete birati između 6 smerova u zavinosti od toga u kojoj industriji se nalazi vaš biznis ili u kojoj oblasti želite da postanete profesionalac. Na svakom od smerova vaš čeka selekcija izbornih modula koji vam pružaju mogućnost da kreirate program po svojim potrebama.

03

Rešavanje konkretnih poslovnih problema

Tokom trajanja programa, fokus je na rešavanju VAŠIH problema i izazova. Vodeći predavač smera koji pohađate radiće sa vama 1 na 1 konsultantske sesije u cilju konkretnog postavljanja ciljeva, praćenja i kontrole vaših rezultata. Poslovni savetnik će se pobrinuti da znate na čemu, i kako da radite da vaš biznis bude bolji.

04

Mentorska podrška

Na svakom od smerova programa BOLJI BIZNIS dobićete priliku da učite od najvećih autoriteta iz vaših industrija. Pitajte za savet one koji su već pobedili i prošli kroz izazove sa kojima se vi sada suočavate.

05

Networking

Široka mreža poslovnih kontakata je vitalna u svakom biznisu. Na programu BOLJI BIZNIS ostvarićete kontakt sa preko 100 poslovnih ljudi sličnih vrednosti i interesovanja iz svih poslovnih delatnosti i potencijalno stvoriti nove poslovne prilike.

06

Alumni zajednica

Pored kolega na programu, dobijate pristup alumni događajima Mokrogorske škole menadžmenta i podršku u pronalasku adekvatnih partnera i klijenata u okviru sistema Mokrogorske škole menadžmenta koji sadrži preko 500 najboljih organizacija i nekoliko hiljada rukovodioca.

Rešavanje konkretnih biznis problema

Pogledajte kako program za BOLJI BIZNIS uzima u obzir potrebe i izazove sa kojima se suočava pojedinac u svetu poslovanja.

ŠTA NUDI PROGRAM ZA PORODIČNI I MALI BIZNIS

Napravili smo izbor ključnih oblasti kojima svaki preduzetnik/vlasnik/menadžer mora uspešno da upravlja. S obzirom da svi preduzetnici imaju manjak vremena, teško je odvojiti vreme za rad na sebi. Zato je program ZA BOLJI BIZNIS organizovan u 11 poslovnih oblasti, od kojih učesnik bira 6, tokom maksimalno 36 meseci. Program ZA BOLJI BIZNIS obuhvata 24 radna dana u učionici i u dodatku uključuje individualni i grupni rad sa kolegama i mentorima. Ovaj način omogućava da učesnici sistematski upijaju oblast po oblast, a da u međuvremenu primene nova znanja u svojim organizacijama i unaprede svoj biznis.

Posebna karakteristika programa BOLJI BIZNIS je da će vam svi predavači biti na raspolaganju za sva stručna pitanja tokom celog trajanja programa.  Na početku programa ćete izabrati svog ličnog poslovnog savetnika koji će zajedno sa vama tražiti poslovna rešenja za vaš biznis.

Pored kontakta sa vrhunskim predavačima, imaćete mogućnost da se kroz programe umrežite sa drugim učesnicima i  razmenjujete iskustva ali i istražujete nove poslovne prilike. Naša alumni zajednica broji preko 400 članova.

Vodeći predavač i mentori

Prijavite se na program za BOLJI BIZNIS

Nemanja Gavrilović, rukovodilac profesionalnih programa

nemanja.gavrilovic@msm.edu.rs

065 3035 073