Paket antikriznih programa MŠM

Datum održavanja:
30. 04. 2020. (Od 90 minuta)
Mesto održavanja:
On line
Cena:
Po programu

Ne dozvolite da se Vaš biznis sruši u krizi!

Svi odgovorni partneri donose svoj paket mera sa kojima će ublažiti ekonomsku krizu. Tako smo i mi za Vas, naše partnere, napravili krizni paket programa koji će vama i vašim ljudima pomoći da prođete kroz ovo turbulentno vreme sa što manjim posledicama.

Postoji obilje opštih saveta šta raditi u vreme krize ali svaki slučaj je poseban i na kraju zahteva personalizovano rešenje jer je svaka poslovna situacija jedinstvena.

Ovi programi će vam pomoći da lakše prebrodite trenutnu krizu:

Tu smo za sva pitanja i sugestije:

Milenko Andrić, rukovodilac menadžment programa

milenko.andric@msm.edu.rs i 065 30 35 093

Predavači i poslovni savetnici

Srđan Janićijević
vodeći predavač za oblast menadžment i liderstvo
Srdjan Janićijević je osnivač i direktor Mokrogorske škole menadžmenta. Njegove oblasti iskustva su upravljačko savetovanje, preduzetništvo i poslovni razvoj.
Tatjana Kljun
redovni predavač, Mokrogorska škola menadžmenta
Tatjana Kljun, trener, konsultant, Geštalt kouč i psihoterapeut u superviziji, svoje dvadesetsedmogodišnje iskustvo rada na polju svih oblika kriznog komuniciranja, rada pod stresom i timske saradnje, stekla je u Ministarstvu unutrašnjih poslova, prevashodno radeći na pitanjima terorizma i organizovanog kriminala.
Ana Lazarević
senior partner u AOD "Lazarević&Pršić advokati"
Predavač i savetnik: dr Ana Lazarević, dugogodišnji predavač u MŠM i senior partner u AOD "Lazarević&Pršić advokati". Dr Ana Lazarević je specijalista za radno pravo, sa ekstenzivnim iskustvom u savetovanju i zastupanju korporativnih klijenata u situacijama kriznog menadžmenta u oblasti ljudskih resursa, a doktorirala je na kolektivnim otpuštanjima zaposlenih i rešavanju radnih sporova koji proisteknu u vezi sa tim postupcima.
Sanja Bratina
supervizor, Geštalt studija Beograd
Diplomirala kliničku psihologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu i završila Master studije iz psihologije – modul psihoterapija u Novom Sadu. Završila je edukaciju iz geštalt psihoterapije i stekla ECP (evropski sertifikat iz psihoterapije) i sertifikat Saveza društava psihoterapeuta Srbije.
Marko Rodić
rukovodilac kreditnog rizika, Credit Agricole Srbija
Marko Rodić, dipliomirani ekonomista sa desetogodišnjim iskustvom u risk menadžmentu i corporate financu. Dosadašnje iskustvo vezano za privredu I bankarsvo.
Ne dozvolite da se Vaš biznis sruši u krizi! Više info na milenko.andric@msm.edu.rs