Menadžment komunikacija

Datum održavanja:
29. jun - 2. jul 2020.
Mesto održavanja:
Kampus Beograd
Cena:
80.000 RSD + PDV

O programu Menadžment komunikacija

Menadžment komunikacija je osmišljen tako da učesnicima omogući da razviju i usavrše svoje veštine kroz pristup različitim aspektima komuniciranja menadžera u poslovnom okruženju.

Modul je dizajniran tako da polazi od intrapersonalne komunikacije i pristupa različitim modelima i situacijama interpersonalne komunikacije, uključujući elemente efikasne argumentacije i veštine uveravanja.

Kroz interaktivan rad i konstruktivne povratne informacije predavača, svaki učesnik biće u prilici da proceni svoja znanja i veštine u oblasti komunikacija, kao i da osmisli svoj akcioni razvojni plan za naredni period u ovoj oblasti.

Učesnici programa

Program je namenjen menadžerima koji žele da neguju i unapređuju veštine komunikacije u poslovnom i privatnom okruženju. Učesnici će unaprediti svoja znanja i veštine u oblasti prezentacionih veština, podići nivo samopouzdanja i samomotivacije, što neposredno utiče na lični i profesionalni uspeh pojedinca, a kroz njegov rad i uspeh organizacije u celini.

Teme

  • Elementi komunikacije i komunikacioni miks
  • Nivoi komunikacije – Govor
  • Nivoi komunikacije – Slušanje
  • Nivoi komunikacije – Postavljanje pitanja
  • Nivoi komunikacije – Snažni odgovori
  • Asertivna komunikacija
  • Neverbalna komunikacija
  • Efektivna komunikacija u konfliktnim situacijama

Modul počinje 29.06.2020. i traje do 2.07.2020.

Cena*: 80.000 RSD + PDV

Dodatne informacije o programu:
Milenko Andrić
Rukovodilac menadžment programa
E-mail: milenko.andric@msm.edu.rs
Telefon: 065/3035-093

*Strateški partneri, samofinansirajući studenti i nezaposleni imaju posebne uslove.

**Ukoliko se program održava u Mokroj Gori, potrebno je da sami rezervišete smeštaj u hotelu Mećavnik (http://mecavnik.info/kategorija/smestaj/) gde možete odabrati odgovarajuću dostupnu sobu. Mokrogorska škola menadžmenta je za učesnike programa obezbedila 20% popusta na redovne cene istaknute na sajtu hotela Mećavnik.

Predavači

Danijela Nedić
osnivač i redovni predavač, Mokrogorska škola menadžmenta
Danijela Nedić je dipl. pravnik i specijalista u oblasti Upravljanja komunikacijom. Osnivač je i direktor Centra za poslovnu edukaciju I savetovanje Biznis Link.
Verica Mijović
predsednik upravnog odbora, Udruženje HR profesionalaca Srbije
Verica Mijović je Trener poslovnih i razvojnih veština, Konsultant za aktivno zapošljavanje i razvoj karijere, autor koncepta funkcionalne edukacije pod nazivom “Direkcija za uspeh”, NLP trener sa međunarodno priznatim sertifikatima (IANLP, INHNLP, ABNLP).
Marija Jekić, Senior HR Business Partner Carnex d.o.o.
Komunikacija je veština razmene poruka, ali da li biste mogli reći da ste svoju poruku dobro poslali, da ste uvek pogodili suštinu ili je plasirali na način da izazove željenu reakciju i postigne cilj. Čak i kada ste eksperti u nekoj oblasti ne znači nužno da će vaš način plasiranja informacija reflektovati znanje koje imate, da će zvučati kao dobra argumentacija za stav koji branite, na kraju, da ćete željeno poentirati u bitnoj situaciji. Sa druge strane, čini vam se da postoje pojedinci koji to lako postižu. Sigurno je da nekima od njih mnogo pomažu prirodna harizma i duhovitost, ali verujte čak su i najveštiji prezentatori i govornici imali mučne faze treme od javnog nastupa, nesigurnosti, nespretnih rečenica. Komunikacija je veština koja se da usavršavati, koja se uči i vežba i zato ovaj trening preporučujem svima onima koji žele da je unaprede i postanu dobri govornici i pregovarači.
Marija Jekić, Senior HR Business Partner Carnex d.o.o.
Tatjana Arsić, Menadžer internih korporativnih komunikacija, Zlatiborac doo
“Od pravilne i pravovremene komunikacije značajno zavisi uspešnost svakog poslovnog procesa na kome radimo. Program Menadžmenta komunikacijama MŠM je svojim sveobuhvatnim pristupom i praktičnim modelima pružio priliku da „testiramo” znanja i veštine kroz simulaciju različitih situacija u kojima se u realnom okruženju nalazimo. Ovo je dobar način da sebi potvrdimo aspekte u kojima smo stručni, ali i da prepoznamo one na čijem unapređenju treba da insistiramo u budućnosti. Svakako bih ga preporučila svima onima koji se bave komunikacijama i upravljanjem, a posebno zahvalila predavačima i organizatorima zbog prijatne atmosfere i pozitivnih vibracija koje su dodata vrednost iskustvu u programu.”
Tatjana Arsić, Menadžer internih korporativnih komunikacija, Zlatiborac doo