Timski kviz

Datum održavanja:
Na zahtev
Mesto održavanja:
On line
Cena:
28.000 RSD + PDV

OSTANITE POVEZANI IAKO STE FIZIČКI ODVOJENI

Novonastala situacija i pandemija su nas naterali da naša poslovanja prebacimo na rad od kuće. Prvi izazovi su bili kako obezbediti da svi zaposleni uspostave tehničke alate koji će im omogućiti da rade, zatim smo morali da se bavimo redefinisanjem i prilagođavanjem procesa rada i naravno prijavili smo naloge na programe za video konferencije.

Ali ovo je samo bio prvi korak u stvaranju efikasnog radnog okruženja za zaposlene koji rade od kuće. Sledeće veoma bitno pitanje koje se postavlja: Кako motivisati ljude koji rade od kuće?

Mokrogorska škola menadžmenta je u cilju održavanja motivacije zaposlenih u organizacijama osmislila online MŠM timski kviz znanja. Ovaj program će vam pomoći da održite motivaciju, povezanost i da se zabavite sa vašim kolegama.

SADRŽAJ PROGRAMA I MESTO ODRŽAVANJA

MŠM Timski kviz je online program koji se održava preko ZOOM aplikacije. Кviz obuhvata 4 zanimljive interaktivne runde sa pitanjima iz različitih oblasti. Svaka runda krije neko iznenađenje i raznolikost u samom odgovaranju i rešavanju pitanja.

BROJ UČESNIКA I TRAJANJE

Idealan broj učesnika za ovaj kviz je do 25 osoba.
Za ovaj kviz vam je potrebno da timski odvojite jedno veče, 2h30min i internet konekciju. Naravno dobro raspoloženje se podrazumeva. 😊

BENEFITI PROGRAMA

Iskoristite priliku da se timski sklonite od svakodvenih izazova i problema sa kojima se susrećete u toku rada od kuće. Vaši timovi prolaze kroz veoma složen i težak period koji traje već duži vremenski period.
Vreme je da učinite nešto za njih, opustite se, zabavite se i motivišete da što bolje prevaziđemo novonastale okolnosti!

CENA: 28.000 RSD + PDV

Javite se nama i organizovaćemo za vas jedinstveni MŠM timski kviz.

Stefan Đuričić, rukovodilac poslovnih događaja

stefan.djuricic@msm.edu.rs i 065 30 35 099