Zoran Perunović • Mokrogorska

Zoran Perunović

Inovacije

Dr Zoran Perunović je direktor izvršnog obrazovanja na Jones Graduate School of Business School, Univerzitet Rice.

Ima više od 20 godina iskustva u obrazovanju rukovodilaca i menadžerskom savetovanju sa stotinama klijenata u Evropi, Severnoj Americi, Aziji i Africi (fk. Cisco, Coca Cola, Danfoss, Distell, Elizabeth Arden, Hevlett Packard, Houston Methodist, LEO Pharma, Mitsubishi Heavi Industries, Mærsk, NOV, Novozimes, Varian Medical Sistems, Vodacom, vinarije u Kaliforniji i Južnoj Africi, vlade Srbije, Danske i Litvanije itd.)

Biografija

Dr Zoran Perunović poseduje stručnost u širokom području menadžerskih disciplina, poput dizajniranja i primene inovacionih strategije i procesa, razvoja i vođenja složenih inovacionih mreža, upravljanja tehnologijom, preduzetništva, istraživanja tržišta i upravljanja marketingom, strateške analize i dizajniranja i primene korporativne strategije , dizajn usluga i iskustvo kupaca i strateško upravljanje operacijama.

Pre Rajsove škole, dr Perunović je radio kao vanredni profesor i akademski direktor izvršnog MBA programa na Tehničkom univerzitetu u Danskoj, DTU Ekecutive School of Business, gde i dalje drži kurs na poslovima za rešavanje poslovnih problema. Takođe je predavao, učestvovao u panel diskusijama i održao uvodne razgovore na Kubi, Danskoj, Ekvadoru, Italiji, Meksiku, Srbiji i Sjedinjenim Državama. Njegova istraživanja objavljena su u recenziranim časopisima kao što su California Management Reviev, Technovation, Industrial Marketing Management, International Journal of Production Economics, International Journal of Operations and Production Management, Production Planning and Control itd.

Dr Zoran Perunović je član Komiteta za inovacioni koridor u Houston Exponential-u, savetnik Instituta za inovacije Medicinskog centra u Teksasu (najveći medicinski centar na svetu), ko-urednik Primenjenog pregleda inovacija u UC Berkelei i akreditor u AMBA, glavnom međunarodnom telu za akreditaciju EMBA programa.

Dr Zoran Perunović je strastven u obrazovanju rukovodilaca, menadžerskom savetovanju, inovacijama, međuindustrijskoj saradnji i sistemskom razmišljanju. Planinarenje, skijanje, plivanje, geografija, istorija i proučavanje socijalnih miljea takođe ga održavaju u vrhunskoj formi. Doktorirao je iz menadžmenta na Tehničkom univerzitetu u Danskoj i mr. i dipl. u organizacionim naukama Univerziteta u Beogradu.

Ekspertiza

Obrazovanje rukovodilaca i menadžersko savetovanje.

Iskustvo

Predavač na više inostranih fakulteta.

Funkcija

Istraživač, predavač i direktor izvršnog obrazovanja.

Imate pitanja?

Pregledajte najčešća pitanja i odgovore ili nas kontaktirajte.