fbpx

GENERAL MANAGEMENT PROGRAM (GMP)

NAPREDNI NIVO UPRAVLJANJA POSLOVANJEM

DATUM

Modul 1: 14-20. maj 2022.

Modul 2: 1-2. oktobar 2022.

Modul 3: 15-21. oktobar 2022.

MESTO

Kampusi Mokra Gora i Beograd

CENA

266.000
RSD + PDV

General Management Program

General Management Program (GMP) je jedinstveni menadžment program koji priprema menadžere srednjeg nivoa za ključne pozicije u kompaniji. Namenjen je onima koji su do sada svojim poslovnim rezultatima pokazali da su spremni za preuzimanje najvažnijih pozicija.

Program je koncipiran tako da učesnicima kroz 3 modula pruži multidisciplinarno i međusektorsko razumevanje poslovanja – da pruži osnovu i temelj za napredovanje ka top nivoima menadžmenta.

0
+
ALUMNISTA
0
TEMA
0
PREDAVAČA
0
DANA PREDAVANJA
0
PREDICTIVE INDEX TEST
0
GENERACIJA STUDENATA

Šira slika poslovanja

Često se najbolji menadžeri suoče sa problemom preteranog fokusa na sektor u kojem rade, zato je važno da steknu razumevanje šire slike poslovanja i međusektorskih odnosa unutar jedne organizacije. General Management Program je krojen da olakša menadžerima da poslovanje sagledaju iz drugog ugla.

Upravljanje ličnošću

Upravljanje odnosima

Makroekonomija

Poslovna strategija

Marketing menadžment

Finansijski menadžment

Priprema za igru poslovne simulacije

Liderstvo i promene

Javni nastup

Menadžment ljudskih resursa

Menadžment prodaje

Poslovna simulacija takmičenje

Svetski alati, domaća pamet i validacija

Tokom trajanja programa studenti će imati priliku da se upoznaju sa najbojljim svetskim alatima kao što su Predictive Index za psihometriju ili Business Strategy Game simulaciju vođenja prave kompanije.

U proteklim generacijama programa razvijen je i upitnik za razvoj karijere koji koristimo za razgovore sa studentima na temu njihovog daljeg profesionalnog razvoja.

General Management Program je javno priznat od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Mokrogorska • Poslovna škola novog doba - logo

Bogata mreža poslovnih kontakata

Tokom trajanja programa učesnici će imati priliku da upoznaju 30 menadžera iz različitih srpskih i regionalnih kompanija koje posluju u različitim industrijama. Nakon završetka programa, pristupate alumni grupi General Management Programa koja broji preko 300 članova i koja se okuplja jednom kvartalno.

Polna struktura učesnika

Pozicije učesnika

Raspodela po industrijama

Zanatsko znanje

General Management Program donosi najbolja zanatska znanja i veštine iz ključnih oblasti menadžmenta.

Učite od profesionalaca

Tim predavača čine profesionalci koji su postigli značajan uspeh u svojoj karijeri i koji su motivisani da svoje znanje i iskustvo prenesu na mlađe generacije. Pored tima predavača tu su i gosti govornici.

Sertifikati

56% učesnika General Management Programa je prešlo na višu poziciju nakon završetka programa, a 65% je dobilo povišicu u roku od 3 godine od završetka programa.

Učesnici dobijaju sertifikat o završenom General Menagement Programu koji izdaje Mokrogorska i sertifikat Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

Saznajte više o programu

Više nego ikada su nam potrebni menadžeri koji umeju da definišu i sprovode poslovnu strategiju i planove čije ostvarenje donosi novu vrednost, menadžeri koji znaju da prepoznaju i iskoriste potencijal i obezbede stabilan razvoj svojih organizacija.

Prijavite se na GENERAL MANAGEMENT PROGRAM

Milenko Andrić, direktor menadžment programa.

milenko.andric@msm.edu.rs

0653035093