fbpx
Jelica Todorović - Mokrogorska škola menadžmenta

Jelica Todorović

Lični razvoj i međuljudski odnosi

Mr.sci. Jelica Todorović je licencirani finansijski savetnik u oblasti berzanskog i bankarskog sektora sa licencom u SAD, edukator, profesionalni coach CTI/Co-Active Training Institute USA kao i sertifikovani trainer Dale Carnegie Training Institute USA.
Poseduje višegodišnje iskustvo u primeni vodećih metodologija i praksi, treninga iz oblasti liderstva, komunikacije, prezentacija, javnih nastupa, prodaje i međuljudskih odnosa u poslovnim okvirima, koje drži korporativnim klijentima i fizičkim licima.

Izuzetan je predavač i coach za Co-Active Coaching Model i Dale Carnegie model obuke. Za svoje privatne klijente je kreirala posebnu kombinaciju metodologija Dale Carnegie i Co-Active Leadership Development Coaching.


Biografija

Jelica poseduje bogato višedecenijsko radno iskustvo koje je stekla radeći u vodećim svetskim kompanijama AXA i CITIBANK u USA, nakon povratka u Srbiju, u ALPHA BANK A.D.
Poslednjih 15 godina svoje međunarodno iskustvo primenjuje na tržištima regiona Zapadnog Balkana, kao savetnik, predavač, edukator i coach co-aktivnog razvojnog lideršipa.
Jelica je ekspert u oblasti usavršavanju liderskih veština: komunikacije, prezentacije i javnih nastupa, unapređenja profesionalnog samopouzdanja, međuljudskih odnosa, rešavanje konflikata u poslovnom okruženju, team buildinga, prodaje.
Iz oblasti bankarstva i finansija, Jelica je ekspert u oblasti: privatnog bankarstva, finansijskog planiranja za klijente privatnog bankarstva, mala i srednja preduzeća, investicione fondove, anuitete, penzije, osiguranje i druge finansijske proizvode, ka pronalaženje adekvatnih rešenja i prodaja.
Jelica je član Međunarodne federacije trenera (International Coaches Federation-ICF).

Ekspertiza

Ekspert u usavršavanju liderskih veština.

Iskustvo

Primena vodećih tehnika iz oblasti liderstva.

Funkcija

Član Međunarodne federacije trenera - ICF.

Imate pitanja?

Pregledajte najčešća pitanja i odgovore ili nas kontaktirajte.