fbpx
Milenko Andrić - Mokrogorska škola menadžmenta

Milenko Andrić

Menadžment tim

Čuvarkuća u timu, brine o svemu i svima, Dunjin tata.

Od početka svoje karijere zaposlen u Mokrogorskoj. U prethodnih 7 godina gradio je svoj put od pripravničke do rukovodeće pozicije. Trenutno je angažovan kao Direktor menadžment programa i partner.

Osnovno i srednje obrazovanje stekao je u Višegradu. 2009. godine upisuje Fakultet organizacionih nauka u Beogradu. Diplomira na temi iz Projektnog menadžmenta 2014. godine i stiče zvanje „Diplomirani inženjer organizacionih nauka“. 2019. godine upisuje master studije iz Digitalne Transformacije na Fakultetu za ekonomiju, finansije i administraciju (FEFA).

Biografija

Učestvovao je u kreiranju i implementaciji mnogobrojnih projekata od kojih su najvažniji: EU projekat za podršku nezaposlenim licima, projekat za nezaposlena lica sa Nacionalnom službom za zapošljavanje.

Polja interesovanja su mu: Projektni menadžment, Unapređenje poslovnih procesa i poslovnih modela i Menadžment inovacija.

Član je Srpske asocijacije menadžera (SAM) od 2019. godine. 2020. godine izabran među 30 uspešnih mladih ljudi u Srbiji, „30 ispod 30“ u izboru koji organizuje BIZLife magazin. Sertifikovani je PI Practicioner.

Milenko je oženjen Bojanom, sa kojom ima ćerku Dunju i sina Miloša.

Ekspertiza

Član je Srpske asocijacije menadžera (SAM) od 2019. godine.

Iskustvo

Učestvovao je u kreiranju i implementaciji mnogih projekata.

Funkcija

Rukovodilac menadžment programa Mokrogorske.

Imate pitanja?

Pregledajte najčešća pitanja i odgovore ili nas kontaktirajte.