fbpx
Mirjana Gomilanović - Mokrogorska EN

Mirjana Gomilanović

Menadžment i liderstvo

Mirjana Gomilanović je profesionalni sertifikovani kouč u oblasti razvoja lidera i organizacionog rasta, autor knjiga “Svetionik u meni” i “Dečak u odelu diektora”, izvršni direktor Agencije “One2grow – Leadership Coaching” i autor jedinstvenog programa za razvoj lidera “Čemu nas uči Leonardo”, baziran na sedam principa Leonarda da Vinčija.

Registrovani je Mentor Kouč pri Svetskoj Federaciji Koučeva (ICF), a trenutno i na poziciji Direktora programa u srpskom ogranku Svetske Federacije Koučeva (ICF Serbia Chapter).

Biografija

U svom radu koristi lična iskustva, koja je stekla radeći više od deset godina na pozicijama direktora prodaje i marketinga u domaćim i međunarodnim kompanijama (IBM, Siemens, Telekom Srbija i Orion telekom) gde je pored komercijalnih, obavljala i funkciju trenera, mentora i kouča .
Poslednjih godina vodi projekte razvoja lidera, menadžmenta i zaposlenih, kroz koučing i edukacije, u velikim domaćim i međunarodnim kompanijama kroz prizmu emocionalne inteligencije. Posvećena je oslobađanju kako ličnih, tako i poslovnih potencijala kroz interaktivne procese bazirane na sertifikovanim alatima.

Mirjana veruje da smo svi rođeni da budemo srećni. Zbog toga se njen rad može okarakterisati kao maksimiziranje snaga i znanja pojedinaca, kako bi od toga koristi imali osoba, organizacija i kompletno okruženje. Veliki akcenat stavlja na vraćanje čoveka u centar poslovanja i održivost, kroz prizmu ekologije. Specijalnost su joj razvoj lidera (načijna razmišljanja, kompetencije i dobrostanja), upravljanje promenama, kao i kreiranje korporativne kulture.

Tokom desetogodišnjeg rada u ulogama biznis kouča, trenera i konsultanta ostvarila je uspešnu saradnju radeći na srpskom i engleskom jeziku, sa kompanijama kao što su: UNICEF, VIP mobile, Telekom Srpska, Telekom Srbija, Delta holding, Banca Intesa, Erste bank, NLB Banka, Generali, DHL, PriceWaterhouseCoopers, METRO Cash & Carry, DM, Leoni, Direct media, United moment, Hemofarm (STADA grupa), Ferring Pharmaceutclas, Getinge group, NIS, MOL, Heineken, Carlsberg, Coca Cola Hellenic, Microsoft Development Center, eFront, Zuehlke, ZTech, Tieto i mnoge druge.

Sa velikim zadovoljstvom je učestvovala u mentorskom programu Srpske Asocijacije Menadžera (SAM) MenProSAM i aktuelna je mentorka u programima „Podeli svoje znanje – postani mentorka”. Aktuelni je predavač kuća: Mokrogorska i PriceWaterhoucse Coopers. Članica je Kluba prijatelja UNICEFa. Prijatelj je, u razvojnim projektima, uduženja “SOS Dečja Sela” i “Forum Mladih sa Invaliditetom”

Sertifikovani biznis kouč po metodologiji Business Coaching Diploma (PWC), sertifikovani profesionalni kouč (PCC) po standardima Svetske Ferderacije Koučeva (ICF), Registrovani Mentor Kouč pri ICFu, sertifikovani PCM kouč, sertifikovani profesionalni kouč po metodologiji Ericksonovog Instituta za koučing, Vankuver, Kanada, konsultant Oxford Leadership Academy, Oxford UK, sertifikovani konsultant i trener po metodologijama SDI, Personal Strengths, UK, i Persona Global, USA. NLP Business Practitioner po metodologiji IN-NLP, Berlin, Germany i Points of You praktičar.

Po formalnom obrazovanju je magistar elektrotehnike.

Posvećena je majka Lani, Nikoli i Filipu i zaljubljena do ušiju u svog supruga Predraga.

Ekspertiza

Profesionalni sertifikovani kouč u oblasti razvoja lidera.

Iskustvo

Više godina je direktor prodaje i marketinga.

Funkcija

Izvršni direktor “One2grow - Leadership Coaching”

Imate pitanja?

Pregledajte najčešća pitanja i odgovore ili nas kontaktirajte.