Stefan Đuričić • Mokrogorska

Stefan Đuričić

Direktor Business developmenta

Od 2015. godine je član tima gde je došao kao student i preko pozicija pripravnika, koordinatora nakon četiri godine postaje rukovodilac Poslovnih događaja, da bi 2021. postao direktor Vivaldi foruma. Od 2022. postaje partner u Mokrogorskoj školi, a trenutno je Direktor business developmenta.

Sportista, takmičar, master menadžmenta, strastveni fudbaler i besednik.

Biografija

Stefan je poreklom iz Čajetine gde je završio osnovnu i srednju Ugostiteljsko-turističku školu smer Turistički tehničar 2012. godine. Srednju školu je završio kao đak generacije i odlikovan je diplomom Vuka Karadžića. Po završetku srednje škole upisuje Fakultet za medije i komunikacije Univerziteta Singidunum u Beogradu na smeru Komunikologija gde je diplomirao 2016. godine. Iste godine je upisao master studije na Fakultetu Organizacionih Nauka smer Upravljanje poslovnim procesima. Zvanje Master menadžer je stekao odbranom master rada na temu Unapređenje poslovnih procesa u oblasti profesionalnog obrazovanja.

U toku svojih studija 2015. godine dolazi na praksu u Mokrogorsku gde prolazi put od studenta na praksi, preko pripravnika i koordinatora. Nakon četiri godina postaje rukovodilac Poslovnih događaja i preuzima potpunu odgovornost za upravljanje, razvoj i ostavrenje profita Vivaldi forum i Team building servisne linije sa svojim timom.

Kroz veliki broj različitih projekata u kojima je učestvovao, sarađivao je sa velikim brojem domaćih i stranih poslovnih klijenata u koje spadaju: Telekom Srbija, NIS, Delhaize, Lilly drogerie, Delta holding, Komercijalna Banka, Metalac, MK Grupa, Air Srbija, Keprom, Dr.Oetker, Veterinarski zavod, BOSH, Generali osiguranje, Fiat, Zlatiborac, AK Kompresor, Holcim, Uniqa, Nelt, Raiffeisen, Hemofarm, EPS, Soko Štark…

Stefan veruje u proces celoživotnog učenja stoga je nakon završetka akademskog obrazovanja nastavio da se profesionalno usavršava. Pohađao je i završio veliki broj programa i radionca: Brendiranje Tivta – TBWA Luna (2015.godine), Letnja škola biznisa (2015. godine), Istraži posao-pokreni posao (2015. godine), Upravljanje projektima(2015. godine), Osnovni menadžment program (2018.godine), Points of You (2018. godine), Train the trainer (2019.godine), Self-Awareness, Authenticity, and Leadership(2020.godine).

Član je Srpske asocijacije menadžera(SAM) od 2019. godine.

Uporedo sa školovanjem aktivno se 16 godina bavio fudbalom. Svoj prvi profesionalni ugovor je potpisao odmah nakon punoletstva sa Napretkom iz Kruševca 2012. godine. Nastupao je još i za fudbalske klubove: Teleoptik iz Zemuna; Mladi Radnik iz Požarevca; Hajduk sa Liona; Brodarac iz Beograda; Zlatibor iz Čajetine. Danas aktivno igra mali fudbal.

Stefan voli sport i rad sa ljudima. Voleo bi da nastavi sa usavršavanjem na svim životnim poljima. Ponosni je tata jedne male Lole.

Ekspertiza

Upravljanje, razvoj i ostvarenje profita projekata.

Iskustvo

Veliki broj različitih projekata u kojima je učestvovao.

Funkcija

Direktor Vivaldi Foruma.

Imate pitanja?

Pregledajte najčešća pitanja i odgovore ili nas kontaktirajte.