Verica Mijović - Mokrogorska

Verica Mijović

Lični razvoj i međuljudski odnosi

Verica Mijović je trener poslovnih i razvojnih veština, konsultant za aktivno zapošljavanje i razvoj karijere, autor koncepta funkcionalne edukacije pod nazivom “Direkcija za uspeh”, NLP trener sa međunarodno priznatim sertifikatima (IANLP, INHNLP, ABNLP).

Više od osam godina kreira i vodi edukacije za pojedince, timove i organizacije. Ima desetogodišnje korporativno iskustvo na višim menadžerskim pozicijama.

Biografija

Od 2006. do 2016. godine radila u Automotive i FMCG kompanijama, gde je, kao menadžer flotne prodaje, brend menadžer i trejd marketing menadžer, doprinela tržišnom pozicioniranju poznatih brendova: Knjaz Miloš, Aqua Viva, Guarana, Polimark, Vital, Teekanne, Opel, Nissan, BMW, Hunday.
Uspešno lansirala više od trideset proizvoda na domaćem tržištu među kojima su najpoznatiji: Aqua Viva Flavor, Knjaz Miloš Remix, Guarana Afrodizijak, Polimark Junior, Teekane čajevi. Bila član tima za inovacije, interni trener i najbolji perforemer na brendu za jugoistočnu Evropu.

Od 2009. godine kreira i vodi individualne i grupne edukacije – kroz različite programe, treninge, koučing i radionice. Bavi se temama: napredne veštine komunikacije, prezentovanje i javni nastup, motivacija i samomotivacija, postavljanje ciljeva i planiranje, aktivno zapošljavanje i razvoj karijere, upravljanje ličnim resursima i ostvarivanje punog potencijala pojedinaca i timova. Realizovala je edukacije za zaposlene u kompanijama: Knjaz Miloš, Polimark, Opel, Premtec, Delta Agrar, McCann, NewCunst&Sago, PharmaSwiss, Pharmanova, Bimed, Medinic, St. Jude Medical, Nelt, Koton, MK Fintel Wind, Sabores, Acapulco Events, Agencija za bezbednost saobraćaja, Narodna Banka Srbije i drugima.

Svoje iskustvo, ekspertizu i interesovanje za funkcionalnu edukaciju, pretočila je u jedinstven koncept “Direkcija za uspeh” u okviru kog kreira i vodi personalizovane programe za menadžere, direktore, preduzetnike, eksperte, trenere i javne ličnosti. Kao edukator, fokusirana je na transformacijsku edukaciju i praktičnu primenu znanja i veština u realnim kontekstima u svrhu ostvarivanja rezultata, lične i timske efikasnosti i efektivnosti. Dugoročno je angažovana kao edukator specijalistima iz ginekologije i akušerstva, na projektu Pregnancy Coaching. Uključena je u višegodišnji projekat edukacije prosvetnih radnika u Srbiji, od strane Društva Učitelja Beograda.

Pohađala je brojne edukacije u oblasti prodaje, marketinga, menadžmenta i komunikacije i danas se konstantno edukuje. Diplomirala na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu (2006.) i za vreme studija inicirala, koordinirala i radila kao PR na više projekata. Napisala je projekat Organic Live Fest (2010.) koji je podržan od strane Evropske Unije i Ujedinjenih Nacija kao predstavnik Srbije u Evropskoj nedelji održivog razvoja. Bavila se sportskom gimnastikom i osvojila dve bronzane medalje na republičkom takmičenju (1993.).

Udata za supruga Slobodana, majka sina Jakova.

Ekspertiza

Kreiranje i vođenje programa za obuku menadžera.

Iskustvo

10 godina iskustva na višim menadžerskim pozicijama.

Funkcija

Predsednik UO Udruženja HR profesionalaca Srbije.

Imate pitanja?

Pregledajte najčešća pitanja i odgovore ili nas kontaktirajte.