Predrag Kudra - Mokrogorska škola menadžmenta

Predrag Kudra

Predrag Kudra

Predrag Kudra

Redovni predavač

Predrag Kudra, karijeru je započeo 2002. godine kao revizor u kompaniji BDO, petoj po veličini revizorskoj kući na svetu koja je u Srbiji bila predstavnik revizorske kuće Arthur Andersen. Polazeći kroz različite pozicije u reviziji, od asistenta do supervizora, stekao je bogato iskustvo radeći sa nekim od najvećih domaćih i multinacionalnih kompanija.

Počev od 2006. godine, radio je na poziciji menadžera finansija i administracije u francuskoj multinacionalnoj kompaniji Schneider Electric, za teritoriju Srbije i Crne Gore,  a Carlsberg  Srbiji se pridružio u aprilu 2008. godine na poziciji direktora finansija i kontrolinta, odgovornog za poslovanje u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Od sredine 2012. godine Predrag prelazi na poziciju direktora razvoja poslovanja u Carlsberg Srbiji.

Prvu polovinu 2013. godine Predrag je učestvovao na Value management projektu u Švajcarskoj u kompaniji Feldschlosschen i to kao rukovodilac pricing work stream-a.

U 2014. godini Predrag je radio kao freelancer / konsultant poznatih domaćih kompanija na razvoju poslovanja, finansijskom menadžementu i organizaciji preduzeća tj. uspostavljanju korporativnog upravljanja, a sve sa ciljem dalje diversifikacije poslovanja i održivog razvoja.

Od oktobra 2014. godine se nalazi na poziciji CFO za Srbiju u Fresenius medical care i odgovoran je za  kompletno vođenje finansija i IT u proizvodnoj delatnosti, trgovinskom poslovanju kao i pružanju usluga dijalize u klinikama u Srbiji.

Predrag je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Beogradu na smeru poslovne finansije i računovodstvo. Oženjen je i otac Anđele i Alekse.Programi

ID Ime Programa Trajanje Početni datum
General Management Program 14 dana 10/12/2019
Finansijski menadžment 4 dana 06/10/2019
English