Osnovni menadžment program - Mokrogorska škola menadžmenta

Osnovni menadžment programJavno priznati program od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. 24-28. februar 2020.

Preuzmite rešenje o JPOA

POČETAK:
02/24/2020
TRAJANJE:
4 dana
CENA:
80.000 RSD + PDV


PREDAVAČI:

Srdjan Janićijević
Srđan Janićijević
Dragan Petrović
Dragan Petrović

Adresa

Naselje Mećavnik, Mokra Gora   Vidi mapu

O programu Menadžment

Osnovni menadžment program (OMP) je javno priznati program upravljanja poslovanjem od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

Ovaj program je uspešno završilo više stotina menadžera u Srbiji i odlikuje ga bogato iskustvo iz prakse predavača i interaktivnost. Ujedno ovo je jedan od programa sa najvišim ocenama. Učešće u programu omogućuje menadžerima da prepoznaju situacije sa kojima se mogu suočiti u budućnosti i da na njih odgovarajuće reaguju sa manje iznenađenja.

Program obuhvata sledeće celine: uloga menadžera u organizaciji; efektivnost i efikasnost menadžera; pregled teorije i prakse menadžmenta; planiranje strategije, misije, vizije i vrednosti preduzeća; donošenje odluka, organizacija rada
i timova; preduzetništvo, kulturno okruženje i organizacija; liderstvo, društvena odgovornost i etika.Učesnici programa

Osnovni menadžment program je namenjen menadžerima koji su nedavno dobili rukovodeću odgovornost, bez obzira na ukupne godine radnog iskustva i prethodnu školsku spremu.

Učesnici programa će obrađivati teme kroz uvodna izlaganja, vežbe, grupni rad, simulacije, igre uloga, demonstracije, proučavanje edukativnih filmova i diskusije analizirajući pozitivna i negativna iskustava iz menadžerske prakse. Dodatna vrednost ovog programa je u radu sa mentorom i analiza razvoja lične karijere.

Tokom programa, sa mentorom, dobiće povratnu informaciju kako razvijati plan za primenu stečenih znanja i veština u svom poslu u cilju dugoročnog planiranja menadžerske karijere.


Teme

  • Uloga menadžera i menadžerske veštine
  • Misija, vizija i vrednosti
  • Vođenje, osnove ponašanja
  • Organizaciona kultura i okruženje
  • Društvena odgovornost, etika i liderstvo
  • Upravljanje performansama tima
  • Timski i individualni ciljevi

Modul počinje 24.02.2020. i traje do 28.02.2020.


Zatražite dodatne informacije o programu  

Cena*: 80.000,00 RSD + PDV * U cenu nije uračunat smeštaj, približna cena punog pansiona iznosi 5.000 din dnevno. **Korporativni partneri, akademska zajednica, samofinansirajući studenti i nezaposleni imaju posebne uslove.

Prijavite se


Komentariši

English