Team building programi Mokrogorske

Mokrogorska poslovna škola organizuje inovativne team building programe dizajnirane po meri organizacije i trenutnim timskim potrebama. Učešćem u ovim programima kompanijski timovi postaju motivisaniji, fokusiraniji, angažovaniji, bolje rade zajedno i postižu uspehe kroz poboljšanu komunikaciju i pojačan stepen međusobnog poverenja.

U potpunosti smo opremeljeni organizaciono, kadrovski i logistički za izvođenje ove vrste kompanijskih aktivnosti. Desetogodišnje iskustvo i liderska pozicija na tržištu Srbije u oblasti profesionalnog usavršavanja rukovodilaca su Mokrogorsku doveli u poziciju da sve veći broj kompanija ukazuje poverenje za organizovanje team building programa, naročito po inovativnom edutainment konceptu.

Svi team building programi su kreirani po konceptu edutaimenta

Ovo znači da se svaki događaj sastoji od dela programa koji kroz edukativne radionice ostvaruje direktnu vezu sa temama i potrebama organizacije na sprecifičan i relevantan način. Drugi deo programa se odnosi na zabavne aktivnosti koje su direktno povezane sa edukativnim delom tako da oba dela doprinose razvoju, unapređenju i poboljšanju tima i njegovih kapaciteta.

Ove programe sprovodi grupa mladih i motivisanih moderatora koji poseduju dugogodišnje iskustvo u organizaciji i rukovođenju događaja. Naši iskusni predavači doprinose edukativnom delu team buildinga i stvaraju jedinstven osećaj smisla i pripadnosti kao i međuzavisnosti svih članova tima u organizacijama.

U kreiranju team building programa Mokrogorska poslovna škola se fokusira na značaj misije, vizije i vrednosti kompanije. Posebnu pažnju usmeravamo na glavne poslovne ciljeve i KPI-eve organizacije uključujući razvoj, liderstvo, motivaciju, donošenje odluka, davanje ovlašćenja i inovativno razmišljanje. A šta je KPI?

Podržavamo

razvoj Vašeg tima.

Razvijamo

komunikaciju u timu.

Inspirišemo

postizanje vrhunskih rezultata.

Upoznajte se sa našim Edutainment programom

Ulazne informacije

Za izbor idealnog programa.

Priprema Team buildinga

Konsultacije i dogovori.

Edutainment

Team building kroz učenje.

Merljivi rezultati

Izgradnja timskog duha.

Team building
Koja je prva stvar na koju pomislite kada neko spomene team building? Da li je to zabava sa vašim kolegama? Da li je to paintball? Da li je to piknik ili večera u nekom restoranu izvan grada? Na ovo bi verovatno pomislila većina u ne tako dalekoj prošlosti. Danas su moderni timbildinzi su više od toga. Jedina stvar koja je još uvek tu je zabava kao neizostavan element. Team building programi se i dalje održavaju u opuštenoj atmosferi. Ono što je evoluiralo jeste obrazovni deo. Dodavanjem edukativnog dela zabavnim aktivnostima team building programi su postali edutainment događaji za odrasle.
Team building
Uz dodatnu edukativnu notu, oni i dalje ostaju zanimljivi i zabavni, ali sa jasnim ciljem i smislom. Najčešći oblici edukacije su interaktivne radionice, gde učesnici uče kroz aktivno učešće u različitim zabavnim timskim vežbama koje se završavaju analizom njihovog timskog rada. Postavljanje jasnog cilja i odlučivanje zašto se organizuje team building događaj je jedan od glavnih zadataka koje svaki organizator događaja treba da uradi. Da li je to samo motivacioni događaj? ili Koji ishod želimo da postignemo? su samo neka od pitanja na koja treba odgovoriti pre nego što se program događaja potvrdi. Ove dileme treba u potpunosti precizirati između klijenta i organizatora.
Team building
Aktivnosti organizujemo na velikom broju lokacija u zemlji i inostranstvu. Našu bazu predstavlja Mokra Gora koja poseduje veliki potencijal sa prelepim prirodnim lokalitetima. U bajkovitom ambijentu etno naselja Mećavnik, smešten je kampus Mokrogorske u kome se odvijaju edukativnim sadržaji, a u široj okolini i zabavni i sportski sadržaji. Pored Mokre Gore gde smo na domaćem terenu, druge popularne i zanimljive lokacije su: Fruška gora, Vršački breg, Kopaonik, Stara planina, Zlatibor, Tara, Drina, Iver, Srebrno jezero, Palić, Ada Ciganlija, Kovilovo, Kanjon Nevidio kao i mnoge reke Drina, Uvac, Tara, Piva i Dunav.

Team building ideje i aktivnosti

Edukativne aktivnosti

Edutainment

Kombinacija Edu + Entertainment aktivnosti daju najbolje rezultate i efekte u razvoju, unaprađenju i poboljšanju tima i njegovih kapaciteta.

Jedinstveni Team building programi

Kreiranje i osmišljavanje adekvatno sastavljenog Team building programa zasnovanog na razumevanju potreba, želja i svrhe samog događaja.

Mesto održavanja

Veliki izbor predefinisanih mesta održavanja Team building programa, uz mogućnost organizovanja programa i na lokacijama po Vašoj želji.

Sportsko-rekreativne aktivnosti

Obavezan deo svakog programa su sportsko- rekreativne aktivnosti u okviru kojih je moguće organizovati survivor akcije, spust užetom, rafting ili druge popularne aktivnosti.

Cena programa

Zavisi od mesta održavanja, izabranih aktivnosti, broja učesnika, stepena angažovanja profesionalnih saradnika, dužine trajanja, profila predavača, prateće opreme, specifičnih zahteva itd.

Trajanje događaja

Dužina trajanja događaja se dogovara u skladu sa Vašim potrebama i programskim sadržajem. Za precizniju procenu je potrebno da popunite Zahtev za ponudu ili kontaktirate rukovodioca programa.

Team building reference

Poverenje su nam ukazale neke od najvećih i najboljih domaćih i regionalnih kompanija, između ostalog: Telekom Srbija, Delta Holding, Lilly, Sberbank, Medigroup, Gomex, Metalac, Dis, Telenor banka, Hemofarm, Sport time, Oriflame, Valjaonica bakra, Soko Štark, Wacker Neuson, PRODYNA, Cooper Standard, Gebruder Wiess, Confida, Enetel solution i mnogi drugi. Pozivamo vas da se kod kolega iz službi ljudskih resursa informišete o kvalitetu i efektima rada Mokrogorske na polju organizovanja edutainment korporativnih team building radionica.

OČEKIVANJA UČESNIKA

Pre početka Team buildinga.

ZADOVOLJSTVO UČESNIKA

Nakon završenog programa.

EFEKAT

Na produktivnost timova.

Pošaljite zahtev za Team building program

Orion Zurovac, koordinator poslovnih događaja.

orion.zurovac@msm.edu.rs

065 3035 081