Borislav Miljanović

MENADŽMENT VEŠTINE I KORPORATIVNE KOMUNIKACIJE

Dr Borislav Miljanović osnivač je i direktor regionalne komunikacijske grupacije Represent System i magazina BizLife.


Borislav Miljanović • Mokrogorska

Dr Borislav Miljanović osnivač je i direktor regionalne komunikacijske grupacije Represent System, koju čine specijalizovane agencije u oblasti odnosa s javnošdu i digitalnih komunikacija Represent Communications u Beogradu, Podgorici, Skoplju, Banjaluci i Sarajevu, poslovni portal i magazin BizLife, redakcija za kreiranje sadržaja The Content Studio, startap u oblasti digitalnog oglašavanja Native network i platforma za analitiku sadržaja na internetu Digital Element.

Dr Borislav Miljanović je pokrenuo i Londonsku školu za odnose sa avnošdu (LSPR) u regionu, prvu specijalizovanu školu kroz koju je do danas prošlo 27 generacija stručnjaka iz ove oblasti.

Pre nego što je stao na čelo Represent Systema, dr Borislav Miljanović je više od deset godina radio kao novinar i urednik brojnih medija. Zaslužan je za osnivanje službe za odnose sa javnošću BK grupe, i bio je prvi zvanični predstavnik za odnose sa javnošću NjKV prestolonaslednika Aleksandra Drugog. Osnovne studije završio je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, a potom stekao zvanje magistra, odnosno doktora komunikologije na Fakultetu političkih nauka.

Profesionalni angažman

Dobitnik je nagrade za lični doprinos u oblasti komunikacija “Srđan Đurić”, koje su mu dodelile kolege iz struke – Društvo Srbije za odnose s javnošću. Njegov doprinos u razvoju PR struke priznat je i u regionu nagradom Pro.PR Awards.

Posvećen je primeni novih tehnologija u komunikacijskoj industriji.

Životni moto mu je: Bori se lave!

Porodica

Oženjen Ksenijom, otac Nine i Lole.