fbpx

Jesenji Vivaldi forum

Datum održavanja:
21-23. septembar 2022.

Mesto održavanja:
Mokra Gora

Cena:
30.000 RSD + PDV - LIVE
12.000 RSD + PDV - On-line

Jesenji Vivaldi forum okuplja zajednicu koja se bavi ljudskim resursima i srodnim i pratećim delatnostima. Bilo da ste rukovodilac ljudskih resursa, obračuna zarada, treninga i razvoja, organizacionog razvoja, administracije, zapošljavanja ili bilo koje srodne delatnosti, ovaj forum je mesto za vas.

Jesenji Vivaldi forum ima tradiciju koja traje još od 2009. godine, a da budemo iskreni, ideja nam ne ponestaje. Očekujte i ove godine uzbudljive teme i još uzbudljivije govornike!

Ovako je to bilo 2021. godine.

DETALJNA AGENDA FORUMA ĆE BITI OBJAVLJENA USKORO.

Mokrogorska COVID-19 programska politika
Cena kotizacije za Jesenji Vivaldi forum iznosi 30.000 RSD + pdv za LIVE kartu, odnosno 12.000 RSD + pdv za On-line kartu. U cenu je uračunato prisustvo svim formalnim i neformalnim segmentima programa, radni materijali i kafe pauze. U cenu programa nisu uračunati troškovi smeštaja ni transporta do Mokre Gore. Smeštaj možete da rezervišete u hotelu Mećavnik uz odabir odgovarajuće dostupne sobe ili apartmana. Smeštaj možete potražiti i u bilo kom drugom smeštajnom objektu širom Mokre Gore putem sajta Booking.com. Kombi prevoznici koji imaju redovne ture ka Mokroj Gori su Terra Travel i Gea Turs. Dodatne informacije možete dobiti od stefan.djuricic@msm.edu.rs.

Trenutno je aktuelan
Prolećni Vivaldi forum 23-25.03.2022.

Zauzmite svoje mesto ONLINE ili UŽIVO. Karte za sve Vivaldi forume možete nabaviti u našem SHOP-u

Prijavite se na Jesenji Vivaldi forum

Stefan Đuričić, Rukovodilac poslovnih događaja.

stefan.djuricic@msm.edu.rs

065 3035 099