fbpx

Jesenji Vivaldi HR forum

Datum održavanja:
jesen 2022.

Mesto održavanja:
Mokra Gora

Cena:
32.000 RSD + PDV

Jesenji Vivaldi HR Forum okuplja zajednicu koja se bavi ljudskim resursima i srodnim i pratećim delatnostima. Bilo da ste rukovodilac ljudskih resursa, obračuna zarada, treninga i razvoja, organizacionog razvoja, administracije, zapošljavanja ili bilo koje srodne delatnosti, ovaj forum je mesto za vas.

Jesenji Vivaldi HR forum ima tradiciju koja traje još od 2009. godine, a da budemo iskreni, ideja nam ne ponestaje. Očekujte i ove godine uzbudljive teme i još uzbudljivije govornike!

OVAKO JE TO BILO 2021. GODINE.

MŠM COVID-19 programska politika
Cena kotizacije za jesenji Vivaldi HR forum iznosi 32.000 + pdv. U cenu je uračunato prisustvo svim formalnim i neformalnim segmentima programa, radni materijali i kafe pauze. U cenu programa nisu uračunati troškovi smeštaja ni transporta do Mokre Gore. Smeštaj možete da rezervišete u hotelu Mećavnik uz odabir odgovarajuće dostupne sobe ili apartmana. MŠM je za učesnike foruma obezbedila 20% popusta na redovne cene istaknute na sajtu hotela Mećavnik. Smeštaj možete potražiti i u bilo kom drugom smeštajnom objektu širom Mokre Gore putem sajta Booking.com. Kombi prevoznici koji imaju redovne ture ka Mokroj Gori su Terra Travel i Gea Turs. Dodatne informacije možete dobiti od stefan.djuricic@msm.edu.rs.

Prijavite se na Jesenji Vivaldi HR forum

Stefan Đuričić, Rukovodilac poslovnih događaja.

stefan.djuricic@msm.edu.rs

065 3035 099