Aleksandra Radovanović • Mokrogorska

Aleksandra Radovanović

Direktor finansija

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu na smeru Međunarodne finansije, a zatim je zvanje Master ekonomije stekla na smeru „Poslovno upravljanje – Međunarodno poslovanje preduzeća“

Pored akademskih kvalifikacija, pohađala je veliki broj obuka i seminara za koje poseduje sertifikate: Finansijski menadžment, Osnovni menadžment program, Upravljanje projektima, Menadžment ljudskih resursa, Menadžment komunikacija. Poseduje sertifikat o završenoj obuci „The Executive Assistant Masterclass”. Tokom osnovnih studija završila je osnovni kurs na berzi.


Biografija

Svoju karijeru započinje u Mokrogorskoj 2014. godine na poziciji pripravnika. Nedugo zatim postaje koordinator otvorenih programa gde je učestvovala u organizaciji i izvođenju velikog broja programa i korporativnih događaja.

Sarađivala je na projektima sa velikim brojem domaćih i stranih poslovnih klijenata u koje spadaju: Telekom Srbija, NIS, Lilly drogerie, Delta holding, Metalac, Air Srbija, Keprom, Dr.Oetker, Basf, BOSH, Generali osiguranje, Fiat, Zlatiborac, AK Kompresor, Holcim, Uniqa, Nelt, Raiffeisen, Hemofarm, EPS, Soko Štark…

U januaru 2018. godine unapređena je u rukovodeću poziciju u sektoru finansija i kontrolinga gde postaje potpuno odgovorna za vođenje, analiziranje, planiranje i kontrolu finansija.

Ekspertiza

Upravljanje finansijama i kontroling.

Iskustvo

8 godina rada u Mokrogorskoj.

Funkcija

Direktor finansija.

Imate pitanja?

Pregledajte najčešća pitanja i odgovore ili nas kontaktirajte.