Borislav Miljanović • Mokrogorska

Borislav Miljanović

Koorporativna komunikacija

Dr Borislav Miljanović osnivač je i direktor regionalne komunikacijske grupacije Represent System, koju čine specijalizovane agencije u oblasti odnosa s javnošću i digitalnih komunikacija Represent Communications u Beogradu, Podgorici, Skoplju, Banjaluci i Sarajevu, poslovni portal i magazin BizLife, redakcija za kreiranje sadržaja The Content Studio, startap u oblasti digitalnog oglašavanja Native network i platforma za analitiku sadržaja na internetu Digital Element.


Biografija

Dr Borislav Miljanović je pokrenuo i Londonsku školu za odnose sa javnošću (LSPR) u regionu, prvu specijalizovanu školu kroz koju je do danas prošlo 27 generacija stručnjaka iz ove oblasti

Pre nego što je stao na čelo Represent Systema, dr Borislav Miljanović je više od deset godina radio kao novinar i urednik brojnih medija. Zaslužan je za osnivanje službe za odnose sa javnošću BK grupe, i bio je prvi zvanični predstavnik za odnose sa javnošću NjKV prestolonaslednika Aleksandra Drugog. Osnovne studije završio je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, a potom stekao zvanje magistra, odnosno doktora komunikologije na Fakultetu političkih nauka.

Dobitnik je nagrade za lični doprinos u oblasti komunikacija “Srđan Đurić”, koje su mu dodelile kolege iz struke – Društvo Srbije za odnose s javnošću. Njegov doprinos u razvoju PR struke priznat je i u regionu nagradom Pro.PR Awards.

Posvećen je primeni novih tehnologija u komunikacijskoj industriji.

Oženjen Ksenijom, otac Nine i Lole.

Ekspertiza

Doktor komunikologije na Fakultetu političkih nauka.

Iskustvo

PR NjKV prestolonaslednika Aleksandra Drugog.

Funkcija

Direktor komunikacijske grupacije Represent System.

Imate pitanja?

Pregledajte najčešća pitanja i odgovore ili nas kontaktirajte.