fbpx

Manuela Stamatović

Marketing menadžment

Manuela Stamatović je marketing i menadžment konsultant, trener i mentor. Rođena je i školovala se u Švajcarskoj, studirala je biznis i marketing u Parizu i stekla je zvanje master menadžer evropskog biznisa i marketinga.

Ekspert je za marketing, brend menadžment i korporativne komunikacije zahvaljujući skoro dvodecenijskom radnom iskustvu u industriji robe široke potrošnje, bankarstvu i avijaciji.

Biografija

Poslovnu karijeru je započela u Koka-Koli i usavršavala se na izvršnim direktorskim pozicijama u L’Orealu u Parizu i Beogradu, kao i u Erste banci, Sberbanci i Er Srbiji.
Radeći u L’Orealu u Parizu bila je zadužena za tržišta centralnog i istočnog Balkana, kao i bivše SSSR republike. Svoje prvo lidersko i mentorsko iskustvo stekla je u građenju i vođenju timova kao direktor marketinga upravo u L’Orealu, kao i u ulozi vođe tima u sklopu koje je organizovala i održala veliki broj prezentacija i obuka iz marketinga i komunikacija na engleskom, francuskom i srpskom jeziku.

U njene ključne veštine spadaju lansiranje i razvoj globalnih i regionalnih brendova na lokalnim tržištima, postavka marketing strategija, sprovođenje integrisanih marketinških kampanja, kao i upravljanje iskustvom klijenata (Customer Experience Management). Rad u bankarstvu usavršio je njena znanja u domenu digitalnog marketinga, kao i u definisanju inovativnih načina rada kao što je konverzija kontakata korisnika ostvarenih preko digitalnih kanala komunikacije. Njeno dugogodišnje iskustvo u domenu korporativnih komunikacija uključuje PR, kriznu komunikaciju, interne komunikacije, društveno odgovorno poslovanje, kao i organizaciju promocija i velikih događaja. Stalan fokus na povećanju zadovoljstvu klijenata i precizno praćenje i merenje marketinških rezultata doprineli su uspehu i razvoju celokupnog poslovanja kompanija u kojima je radila.

Član Srpske asocijacije menadžera i Udruženja poslovnih žena Srbije.

Završila „Train the Trainer” licencirani TMI® program.

Sertifikovana NLP Business Practitioner.

Tečno govori francuski i italijanski, srpski i nemački su joj maternji jezici, a iz engleskog ima diplomu C2 nivoa znanja „Certificate of Proficiency in English“.

Veruje da stalnim učenjem i ulaganjem u sopstveno znanje postajemo bolji menadžeri, mentori i prijatelji.

Ekspertiza

Ekspert za marketing i brend menadžment.

Iskustvo

Veliko radno iskustvo u bankarstvu i avijaciji.

Funkcija

Osnivač i direktor Puzzle Consulting agencije.

Imate pitanja?

Pregledajte najčešća pitanja i odgovore ili nas kontaktirajte.