Ivana Blečić - regionalni menadžer, Merkur Games

Ivana Blečić

regionalni menadžer, Merkur Games
Ivana Blečić je diplomirani inženjer Fakulteta organizacionih nauka , magistar ekonomskih nauka, odbojkašica – nekada aktivna , a zauvek zaljubljena u ovaj divan sport. Majka je dvojice dečaka I duboko veruje da je porodica ključ sreće za svakog pojedinca.

Prve uvide vezane za timsku saradnju i važnost grupne dinamike i komunikacije sticala je na odbojkaškom terenu i u svojoj mnogočlanoj porodici. Zatim je kroz formalno obrazovanje stekla teorijska znanja o menadžmentu, koja je kasnije uspešno prenosila na mlađe generacije kao asistent saradnik na Fakultetu organizacionih nauka, Univerzitetu Megatrend i Univerzitetu Singidunum.

Ivana Blečić je praktično iskustvo gradila na različitim menadžerskim pozicijama u kompanijama Dinamik Centar, AK Kompresor i Merkur International.  Poslednjih 8 godina vodila je timove na različitim pozicijama. Neke od njih su: menadžer kvaliteta, customer care manager, direktor prodaje, direktor postprodaje i na poziciji generalnog direktora.

Liderska uloga ju je pratila kroz život i karijeru. Ivana voli rad sa pojedincima koji imaju liderski potencijal  i željni su da ga razvijaju. Želi da se dalje usavršava i specijalizuje u oblasti liderskog koučinga. Duboko veruje da je neprekidno učenje vrednost koja je vodi kroz život, a znanje resurs koji nas usmerava i određuje. Pohađala je mnogobrojne edukacije i treninge, a  mnoge od njih i sama izvodi. Sertifikovani je NLP trener i završila je Erikson koučing edukaciju prema stabdardima ICF-a. Ivana je energična,  kreativna i aktivna sa izraženim fokusom i verom u pozitivne ishode – „jer ako nije srećan, onda i nije kraj, zar ne?“. Uživa u čitanju, pisanju poezije i kreativnoj razmeni sa ljudima. Najlepše provedeno vreme za nju je uz porodicu i prijatelje, a sport je neizostavni začin dobre zabave.

Ivana voli ljude i veruje da su svi oni suštinski dobri. Najveće profesionalno priznanje za nju je kada ima priliku da im bude  podrška na putu promene i razvoja . Ivana kaže da je njena svrha oduvek bila da uči, razvija i podržava pojednce i timove.