Tatjana Kljun - redovni predavač, Mokrogorska škola menadžmenta

Tatjana Kljun

redovni predavač, Mokrogorska škola menadžmenta
Tatjana Kljun, trener, konsultant, Geštalt kouč i psihoterapeut u superviziji, svoje dvadesetsedmogodišnje iskustvo rada na polju svih oblika kriznog komuniciranja, rada pod stresom i timske saradnje, stekla je u Ministarstvu unutrašnjih poslova, prevashodno radeći na pitanjima terorizma i organizovanog kriminala. Jedan je od osnivača Pregovaračkog tima MUP-a Srbije i bila dugogodišnji koordinator PTM kao i vođa Grupe za pregovore u SAJ.

Tatjana je svoju ličnu i profesionalnu nadogradnju, pored završene Kriminalističko-policijske akademije, nastavlja kroz edukacije iz NLP-a, Poslovne i porodične konstelacije i četvorogodišnjih studija na Institutu za Geštalt psihoterapiju. Kao predavač drži obuke i radionice iz oblasti poslovne i krizne komunikacije, veština pregovaranja, asertivne komunikacije, emocionalne inteligencije kao i razvoja interpersonalnih veština kroz grupe za lični rast i razvoj. Redovan je predavač i trener u Centru za krizni menadžment i pregovaranje, dugogodišnji je saradnik i predavač Republičke agencije za mirno rešavanje radnih sporova i medijaciju.

Takođe, Tatjana Kljun je držala treninge za Agenciju za mirno rešavanje radnih sporova i medijaciju Republike Crne Gore kao i privatnom sektoru, jačajući njihovu percepciju, potencijal i integritet. Neke od korporacija sa kojima je kao konsultant saradjivala su Naftna Industrija Srbije,  Johnson&Johnson, Idea, Rehau, Astellas Pharma…

Tečno govori i piše španski i engleski, služi se italijanskim i portugalskim jezikom.