fbpx
Biznis u kreativnim industrijama • Mokrogorska škola menadžmenta

BIZNIS U KREATIVNIM INDUSTRIJAMA

Profesionalni program Menadžment u kreativnim industrijama jedinstvena je prilika za one koji žele da steknu konkretne veštine i primene savremene teorijske i praktične koncepte u poslovanju u kontekstu digitalne transformacije i kreativnih procesa.

 U saradnji sa Represent Academy moduli su dizajnirani tako da polaze od integrisane strategije poslovanja, spajajući digitalnu transformaciju poslovanja, employer branding, organizaciju događaja i inovativni poslovni dizajn sa upravljanjem u kreativnim procesima.

Odabrane teme doprinose razvijanju kompetencija polaznika iz oblasti planiranja komunikacije, razvijanja odnosa sa interesnim grupama, razumevanja javnog i medijskog nastupa, kao i kriznog menadžmenta. Polaznici će steći sveobuhvatno razumevanje novih medija, kao i veštine kreiranja strategije imajući u vidu brzinu razmene informacije i sve veći uticaj i značaj digitalnih zajednica.

Javno priznat program od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja

0
POSLOVNIH OBLASTI
0
PREDAVAČA/MENTORA
0
DANA PREDAVANJA
0
%
PRAKTIČNE NASTAVE
0
LIČNI POSLOVNI SAVETNIK
0
RSD+PDV
36 MESEČNIH RATA

KOME JE PROGRAM NAMENJEN

• Studentima završnih godina ili svršenim studentima koji svoju karijeru vide u kreativnim industrijama (mediji, umetnost, marketinške, PR i digitalne agencije…);

• Preduzetnicima i vlasnicima malih preduzeća koji žele da unaprede svoj biznis u svetlu sve većeg uticaja novih tehnologija i razumevanja kreativnih procesa kao motora uspeha;

• Vlasnicima ideja koje žele da razviju u Start Up-e u cilju razumevanja inovatnih načina upravljanja preduzećima budućnosti;

• Onima koji žele da dodatno struktuiraju i unaprede svoja znanja u domenu kreativnih industrija.

Lideri uspešnih kompanija prepoznaju moć inovacija i neophodnost integracije analognog i digitalnog. Spremnost na redovno prilagođavanje ključno je za stvaranje kompetetivne prednosti na tržištu, dok se kreativnost smatra jednim od glavnih aduta koji će pomoći povratku poverenja u biznise nakon pandemije.

Ideje su sirovine kreativnih industrija, a sveobuhvatno obrazovanje i razvijanje ključnih veština su instrumenti za postizanje poslovnog uspeha u svetu nepredvidivih i brzih promena.

01

Najbolje poslovno okruženje

Ljudima u biznisu je potrebno primenjivo znanje. Učesnici programa BOLJI BIZNIS dobijaju najbolje poslovno obrazvanje koje im je potrebno. Predavači na programima su oni koji su karijerama demonstrirali stručnost i praktično razumevanje poslovanja. Svi programi su koncipirani sa 80% praktične i 20% teorijske nastave.

02

Kreiraj program po svojim potrebama

Možete birati između 6 smerova u zavinosti od toga u kojoj industriji se nalazi vaš biznis ili u kojoj oblasti želite da postanete profesionalac. Na svakom od smerova vaš čeka selekcija izbornih modula koji vam pružaju mogućnost da kreirate program po svojim potrebama.

03

Rešavanje konkretnih poslovnih problema

Tokom trajanja programa, fokus je na rešavanju VAŠIH problema i izazova. Vodeći predavač smera koji pohađate radiće sa vama 1 na 1 konsultantske sesije u cilju konkretnog postavljanja ciljeva, praćenja i kontrole vaših rezultata. Poslovni savetnik će se pobrinuti da znate na čemu, i kako da radite da vaš biznis bude bolji.

04

Mentorska podrška

Na svakom od smerova programa BOLJI BIZNIS dobićete priliku da učite od najvećih autoriteta iz vaših industrija. Pitajte za savet one koji su već pobedili i prošli kroz izazove sa kojima se vi sada suočavate.

05

Networking

Široka mreža poslovnih kontakata je vitalna u svakom biznisu. Na programu BOLJI BIZNIS ostvarićete kontakt sa preko 100 poslovnih ljudi sličnih vrednosti i interesovanja iz svih poslovnih delatnosti i potencijalno stvoriti nove poslovne prilike.

06

Alumni zajednica

Pored kolega na programu, dobijate pristup alumni događajima Mokrogorske škole menadžmenta i podršku u pronalasku adekvatnih partnera i klijenata u okviru sistema Mokrogorske škole menadžmenta koji sadrži preko 500 najboljih organizacija i nekoliko hiljada rukovodioca.

Rešavanje konkretnih biznis problema

Pogledajte kako program za BOLJI BIZNIS uzima u obzir potrebe i izazove sa kojima se suočava pojedinac u svetu poslovanja.

ŠTA NUDI PROGRAM ZA BIZNIS U KREATIVNIM INDUSTRIJAMA

Digitalna transformacija je nezaobilazni put kojim se kreću svi uspešni biznisi, a polaznici ovog programa moći će da uspešno transformišu ili kreiraju nove proizvode ili usluge sa ciljem da se korisnicima obezbedi vrhunsko korisničko iskustvo kroz osmišljen nastup na svim digitalnim medijima i  kanalima.

Biznisi će u budućnosti sve više napora ulagati u interne komunikacije i employer branding kako bi se prepoznavale karakteristike i razvijali potencijali i angažovanje zaposlenih. Uspešan Employer Branding mnogo je više od regrutacijskog plana, a njegove dalekosežne posledice ogledaju se u kontinuiranom razvoju poslovanja i produkovanju inovacija na tržištu. Upravo zato, odabrane teme pokrivaju i interno shvatanje brenda organizacije.

Posebna karakteristika programa BOLJI BIZNIS je da će vam svi predavači biti na raspolaganju za sva stručna pitanja tokom celog trajanja programa.  Na početku programa ćete izabrati svog ličnog poslovnog savetnika koji će zajedno sa vama tražiti poslovna rešenja za vaš biznis.

Pored kontakta sa vrhunskim predavačima, imaćete mogućnost da se kroz programe umrežite sa drugim učesnicima i  razmenjujete iskustva ali i istražujete nove poslovne prilike. Naša alumni zajednica broji preko 400 članova.

Vodeći predavač i mentori

Prijavite se na program za BOLJI BIZNIS

Nemanja Gavrilović, rukovodilac profesionalnih programa

nemanja.gavrilovic@msm.edu.rs

065 3035 073