fbpx
Menadžment prodaje • Mokrogorska škola menadžmenta

MENADŽMENT PRODAJE

Program prodajni menadžment će vam omogućiti ovladavanje znanjima i veštinama iz različitih oblasti upravljanja prodajom, te kroz teorijsku i praktičnu nastavu, obezbediti kompetencije za primenu najsavremenijih prodajnih koncepata u svakodnevnom radu i omogućiti vam da postanete profesionalac u prodaji.

Na osnovu velikog praktičnog iskustva predavača, najnovijih istraživanja i trendova u razvoju lokalnog i međunarodnog maloprodajnog tržišta, te praktičnih studija slučaja i vežbi u kojima će se koristiti savremeni prodajni alati, učesnici će biti u mogućnosti da ovladaju procesima upravljanja prodajom, organizacijom i kupcima, a sve sa ciljem uspešnog ostvarivanja prodajnih i rezultata profitabilnosti.
Predavanja prati mnoštvo praktičnih vežbi i odabranih primera iz prakse, koji na jasan i slikovit način, uz upotrebu studija slučaja iz domaćeg i međunarodnog okruženja, predstavljaju savremene tehnike i alate za uspeh prodajnog nastupa preduzeća na tržištu.

Izborom četri prodajna predmeta po „vašoj meri“, iz grupe od 8 ponuđenih, sami ćete se opredeliti za jačanje specifičnih znanja i veština iz pojedinih oblasti prodajnog menadžmenta (npr. strateška uloga prodajne organizacije, upravljanje ključnim kupcima, komercijalno pregovaranje, itd).
Program će vas direktno usmeriti na različite oblasti prodajnog menadžmenta i time ćete razviti sposobnost da analizirate kompleksne prodajne situacije i donosite složene prodajne odluke, razumete sve funkcije prodajne organizacije i prodajnog procesa, kreirate nove izvore prihoda i profita, te steknete sposobnost da upravljate prodajnim procesima, portfoliom kupaca i ljudima u prodajnoj organizaciji.

Javno priznat program od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja

0
POSLOVNIH OBLASTI
0
PREDAVAČA/MENTORA
0
DANA PREDAVANJA
0
%
PRAKTIČNE NASTAVE
0
LIČNI POSLOVNI SAVETNIK
0
RSD+PDV
36 MESEČNIH RATA

KOME JE PROGRAM NAMENJEN

• Svršenim studentima koji svoju karijeru vide u prodaji.

• Zaposlenima u prodajnim timovima koji žele da napreduju u karijeri i postanu profesionalnci u prodaji.

• Onima koji žele da dodatno struktuiraju i unaprede svoja znanja u domenu prodajnog menadžmenta.

Program je namenjen prodajnim profesionalcima i prodajnim menadžerima iz malih, srednjih i velikih proizvodnih, uslužnih i distributivno-logističkih preduzeća, kojima je potrebno da se izgrade i/ili unaprede svoja znanja iz oblasti prodaje, prodajnog menadžmenta, upravljanja i vođenja prodajnog tima, upravljanja kupcima, komercijalnog pregovaranja, itd. Program je, takođe, namenjen preduzetnicima i vlasnicima mikro, malih i srednjih preduzeća, koji žele da ovladaju prodajnim veštinama i menadžmentom, radi uspešnog ostvarivanja prodajnih rezultata i unapređenja tržišne pozicije svojih firmi.

01

Najbolje poslovno okruženje

Ljudima u biznisu je potrebno primenjivo znanje. Učesnici programa BOLJI BIZNIS dobijaju najbolje poslovno obrazvanje koje im je potrebno. Predavači na programima su oni koji su karijerama demonstrirali stručnost i praktično razumevanje poslovanja. Svi programi su koncipirani sa 80% praktične i 20% teorijske nastave.

02

Kreiraj program po svojim potrebama

Možete birati između 6 smerova u zavinosti od toga u kojoj industriji se nalazi vaš biznis ili u kojoj oblasti želite da postanete profesionalac. Na svakom od smerova vaš čeka selekcija izbornih modula koji vam pružaju mogućnost da kreirate program po svojim potrebama.

03

Rešavanje konkretnih poslovnih problema

Tokom trajanja programa, fokus je na rešavanju VAŠIH problema i izazova. Vodeći predavač smera koji pohađate radiće sa vama 1 na 1 konsultantske sesije u cilju konkretnog postavljanja ciljeva, praćenja i kontrole vaših rezultata. Poslovni savetnik će se pobrinuti da znate na čemu, i kako da radite da vaš biznis bude bolji.

04

Mentorska podrška

Na svakom od smerova programa BOLJI BIZNIS dobićete priliku da učite od najvećih autoriteta iz vaših industrija. Pitajte za savet one koji su već pobedili i prošli kroz izazove sa kojima se vi sada suočavate.

05

Networking

Široka mreža poslovnih kontakata je vitalna u svakom biznisu. Na programu BOLJI BIZNIS ostvarićete kontakt sa preko 100 poslovnih ljudi sličnih vrednosti i interesovanja iz svih poslovnih delatnosti i potencijalno stvoriti nove poslovne prilike.

06

Alumni zajednica

Pored kolega na programu, dobijate pristup alumni događajima Mokrogorske škole menadžmenta i podršku u pronalasku adekvatnih partnera i klijenata u okviru sistema Mokrogorske škole menadžmenta koji sadrži preko 500 najboljih organizacija i nekoliko hiljada rukovodioca.

Rešavanje konkretnih biznis problema

Pogledajte kako program za BOLJI BIZNIS uzima u obzir potrebe i izazove sa kojima se suočava pojedinac u svetu poslovanja.

ŠTA NUDI PROGRAM PRODAJNI MENADŽMENT

• Samostalno upravljaju i vode prodajnu organizaciju;

• Budu uspešni u upravljanju prodajnim procesima;

• Budu uspešni u procesu prodaje, prezentacijama, komunikaciji i komercijalnom pregovaranju sa kupcima;

• Unaprede prodajne veštine;

• Budu uspešni u upravljanju kupcima i njihovom profitabilnošću;

• Savladaju kreiranje i razvoj prodajne organizacije;

• Efikasno vode i motivišu prodajnu organizaciju;

• Efikasno organizuju proces evaluacije i nagrađivanja prodajnog tima;

• Efikasno upravljaju kategorijama proizvoda i trgovinskim marketingom u maloprodaji, itd.

Nakon završenog programa, svaki polaznik će moći da razume i implementira principe menadžmenta prodaje, alate i metodologije na svakodnevnim problemima poslovanja i u donošenju prodajnih upravljačkih odluka. Takođe, imaće odlično razumevanje i sposobnost donošenja odluka o ciljevima, planiranju, organizaciji, vođenju i kontroli prodajne organizacije. Razviće kritički način razmišljanja sa prodajnog aspekta, veštine rešavanja prodajnih problema, sposobnost kreiranja i organizacije rada prodajnog tima, kao i motivacije i evaluacije prodajnog tima, a sve zarad ostvarenja prodajnih i ciljeva profitabilnosti.

Pored kontakta sa vrhunskim predavačima, imaćete mogućnost da se kroz programe umrežite sa drugim učesnicima i  razmenjujete iskustva ali i istražujete nove poslovne prilike. Naša alumni zajednica broji preko 400 članova.

Vodeći predavač i mentori

Prijavite se na program za BOLJI BIZNIS

Nemanja Gavrilović, rukovodilac profesionalnih programa

nemanja.gavrilovic@msm.edu.rs

065 3035 073