fbpx
Upravljanje ljudskim resursima • Mokrogorska škola menadžmenta

UPRAVLJANJE LJUDSKIM RESURSIMA

Program Upravljanje ljudskim resursima je za sve one koji žele da razvijaju svoju karijeru u ljudskim resursima. Koncipiran je sa ciljem da svojim sadržajem odgovori na potrebe malih, srednjih i velikih poslovnih sistema čiji se menadžment timovi poslednjih par godina suočavaju sa posledicama ozbiljno destabilizovanog tržista rada.

Pad stope nezaposlenosti, priliv stranih investicija, migracije stanovništva i drugi globalni i lokalni trendovi rezultiraju nedostatkom željenih stručnih profila, teskoćama u zadržavanju željenih experata kao i problemima u stepenu posvećenosti i motivisanosti zaposlenih.

Program je kreiran sa sledecim ciljevima:

  1. Da polaznici ZNAJU/NAUČE praktične osnove HR procesa, metodologija i alata koji ce im služiti efikasnijem rešavanju izazova koje imaju sa ljudima u organizacijama.
  2. Da polaznici UMEJU da primene u praksi sve naučeno. Program je kreiran na osnovu oprobanih najboljih praksi te predstavlja kompresovano znanje praktično promenljivo.
  3. Da polaznici budu BOLJI I USPEŠNIJI u svakoj svojoj profesionlanoj ulozi u organizaciji (i kao zaposleni I kao menadžeri/ vlasnici)

Javno priznat program od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja

0
POSLOVNIH OBLASTI
0
PREDAVAČA/MENTORA
0
DANA PREDAVANJA
0
%
PRAKTIČNE NASTAVE
0
LIČNI POSLOVNI SAVETNIK
0
RSD+PDV
36 MESEČNIH RATA

KOME JE PROGRAM NAMENJEN

Pri kreiranju programa imali smo u vidu potrebe svih aktera kojima su ova znanja i iskustva potrebna. Kako se rešavanje ovih pitanja u realnom poslovnom okruženju rešava timski, tako je program prigodan i za preduzetnike, vlasnike, menadžere svih nivoa, tako i za sve one koji se tek spremaju za menadžerske uloge, za one koji su prvi put menadžeri, za HR profesionalce svih profila kao i za one koji tek planiraju karijeru u HR profesiji.

01

Najbolje poslovno okruženje

Ljudima u biznisu je potrebno primenjivo znanje. Učesnici programa BOLJI BIZNIS dobijaju najbolje poslovno obrazvanje koje im je potrebno. Predavači na programima su oni koji su karijerama demonstrirali stručnost i praktično razumevanje poslovanja. Svi programi su koncipirani sa 80% praktične i 20% teorijske nastave.

02

Kreiraj program po svojim potrebama

Možete birati između 6 smerova u zavinosti od toga u kojoj industriji se nalazi vaš biznis ili u kojoj oblasti želite da postanete profesionalac. Na svakom od smerova vaš čeka selekcija izbornih modula koji vam pružaju mogućnost da kreirate program po svojim potrebama.

03

Rešavanje konkretnih poslovnih problema

Tokom trajanja programa, fokus je na rešavanju VAŠIH problema i izazova. Vodeći predavač smera koji pohađate radiće sa vama 1 na 1 konsultantske sesije u cilju konkretnog postavljanja ciljeva, praćenja i kontrole vaših rezultata. Poslovni savetnik će se pobrinuti da znate na čemu, i kako da radite da vaš biznis bude bolji.

04

Mentorska podrška

Na svakom od smerova programa BOLJI BIZNIS dobićete priliku da učite od najvećih autoriteta iz vaših industrija. Pitajte za savet one koji su već pobedili i prošli kroz izazove sa kojima se vi sada suočavate.

05

Networking

Široka mreža poslovnih kontakata je vitalna u svakom biznisu. Na programu BOLJI BIZNIS ostvarićete kontakt sa preko 100 poslovnih ljudi sličnih vrednosti i interesovanja iz svih poslovnih delatnosti i potencijalno stvoriti nove poslovne prilike.

06

Alumni zajednica

Pored kolega na programu, dobijate pristup alumni događajima Mokrogorske škole menadžmenta i podršku u pronalasku adekvatnih partnera i klijenata u okviru sistema Mokrogorske škole menadžmenta koji sadrži preko 500 najboljih organizacija i nekoliko hiljada rukovodioca.

Rešavanje konkretnih biznis problema

Pogledajte kako program za BOLJI BIZNIS uzima u obzir potrebe i izazove sa kojima se suočava pojedinac u svetu poslovanja.

ŠTA NUDI PROGRAM UPRAVLJANJE LJUDSKIM RESURSIMA

Kroz sve ove teme polaznici će biti potpuno osposobljeni da na vreme i pravilno identifikuju akutne probleme u svojoj organizaciji, da izborom adekvatnog pristupa deluju preventivno i time budu manje zavisni od turbulencija na tržištu rada. Sticanjem znanja kako da utičemo na produktivnost i održivost kompanija  kroz agilni i naučno zasnovan pristup zaposlenima.

Agilnost i fleksibilnost u efikasnom menadžmentu ljudskih resursa.

Vodeći predavač i mentori

Prijavite se na program za BOLJI BIZNIS

Nemanja Gavrilović, rukovodilac profesionalnih programa

nemanja.gavrilovic@msm.edu.rs

065 3035 073