Svetlana Bunčić - Mokrogorska škola menadžmenta

Svetlana Bunčić

Marketing menadžment

Svetlana Bunčić je psiholog i marketinški stručnjak sa višegodišnjim iskustvom koje je sticala u različitim kompanijama u više različitih industrija.

Karijeru je započela 2001. godine u istraživačkoj agenciji MASMI, rukovodeći brojnim istraživačkim projektima za mnogobrojne klijente. Karijeru nastavlja u British American Tobbaco gde od 2005. do 2010. doprinosi ostvarenju poslovnih ciljeva kompanije obezbeđujući ključne uvide o tržištu i potrošačima, a potom i kroz upravljanje brendovima na čijem performansu počiva poslovni rezultat.

Biografija

Naredne tri i po godine rukovodi Sektorom za marketing najveće domaće osiguravajuće kuće, Dunav osiguranje, a od 2013. godine do danas, radi u Naftnoj Industriji Srbije, na različitim rukovodećim pozicijama u oblasti potrošačkog, korporativnog marketinga i komunikacija. Koučingom se bavi od 2015. godine kombinujući psihološko obrazovanje i bogato iskustvo u rukovođenju. Član je ICF-a međunarodne koučing organizacije i u procesu akreditacije za sertifikovanog Profesionalnog kouča.

Završila je Gimnaziju u Čačku i diplomirala na Odseku za psihologiju na Filozofskom fakultetu, Univerziteta u Beogradu. U procesu je sticanja zvanja Mastera iz upravljanja poslovanjem na Fakultetu Organizacionih nauka i MBA zvanja u Mokrogorskoj.

Smatra da nema univerzalnih rešenja ni u poslu ni u životu, ali da postoje osnovne vrednosti koje pojedinac i društvo moraju da neguju radi ličnog i opšteg blagostanja. Otvorenost za stalno učenje i lični razvoj su preduslov napretka.

Ono stvarno važno joj je porodica, a onu najužu čine suprug Dragan i ćerka Ema.

Ekspertiza

Svetlana Bunčić je psiholog i marketinški stručnjak.

Iskustvo

Marketing u osiguravajućoj kući i NIS-u.

Funkcija

Menadžer za odnose sa zainteresovanim stranama.

Imate pitanja?

Pregledajte najčešća pitanja i odgovore ili nas kontaktirajte.